Choose language

Company Info

Connections

Connections is gespecialiseerd in de voordeligste luchtvaarttickets wereldwijd en in reizen voor wie op een vrije, avontuurlijke manier de wereld wil ontdekken en daarbij zoveel mogelijk nieuwe ervaringen wenst op te doen. Connections heeft meer dan 30 jaar ervaring in de reisindustrie en beschikt over een netwerk van meer dan 31 travel shops ...
read more

Travel Companion - Antwerpen


Job ID: 51751
Job Views: 3084
Location: Antwerpen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 03.02.2020

Job Description


Connections is op zoek naar een Travel Companion voor onze travelstore te Antwerpen.

Jobinhoud:
Bij Connections zijn we van mening dat iedereen de wereld moet kunnen beleven. Al meer dan 30 jaar maken wij dit elke dag opnieuw mogelijk, dankzij onze 180 medewerkers, onze travel companions, die niets liever doen dan de wereld zelf te bereizen en hun ontdekkingen te delen met onze klanten.
Ben jij zoals wij door de reismicrobe gebeten? Kennen bepaalde stukken van de wereld geen geheimen meer voor jou, maar ben je nog steeds nieuwsgierig naar onontgonnen gebieden? 
Liggen service, respect, innovatie en het delen van ervaringen je nauw aan het hart? 
Dan ben je wellicht de geknipte persoon om ons team te versterken!

 

Job Requirements


Profiel:
Jouw kennis en ervaring zijn van doorslaggevend belang bij het creëren van een unieke reiservaring voor onze klanten. Met hun verwachtingen en dromen in het achterhoofd, zorg jij ervoor dat iedereen de wereld op zijn eigen manier kan beleven. Daarnaast zorgt je commerciële flair voor de grote meerwaarde.
In onze Travel Store te Antwerpen kom je in een stimulerende werkomgeving terecht met collega’s die evenveel van reizen houden als jij. Je zorgt voor uitstekende verkoopsresultaten, je denkt resultaatgericht en ook klantvriendelijkheid staat centraal voor jou. Ben je ook flexibel ingesteld en wil je op zaterdag werken? Dan is deze gevarieerde job echt iets voor jou.

Aanbod:
Wij bieden een competitief salaris aangevuld met extra-legale voordelen. Om je kennis te vervolledigen bieden we intensieve opleidingsprogramma’s aan en laten wij je ook de wereld ontdekken door je er zelf op uit te laten trekken.
Ready for take off? Stuur ons je CV, via MyTravelJob.be, ter attentie van Kim Meyssen.