Choose language

Company Info

Connections

Connections is gespecialiseerd in de voordeligste luchtvaarttickets wereldwijd en in reizen voor wie op een vrije, avontuurlijke manier de wereld wil ontdekken en daarbij zoveel mogelijk nieuwe ervaringen wenst op te doen. Connections heeft meer dan 30 jaar ervaring in de reisindustrie en beschikt over een netwerk van meer dan 31 travel shops ...
read more

Assistant Shop Manager - Brussels


Job ID: 51749
Job Views: 1855
Location: Brussel – Bruxelles
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 02.11.2020

Job Description

 
Hou je van reizen en heb je een passie voor verkoop? Twijfel niet!
GO! EXPLORE.
 
Bij Connections zijn we van mening dat iedereen de wereld moet kunnen beleven. Al meer dan 30 jaar maken we dit elke dag opnieuw mogelijk, dankzij onze 180 medewerkers, onze travel companions, die niets liever doen dan de wereld zelf te bereizen en hun ontdekkingen te delen met onze klanten.
 
Ben jij zoals wij door de reismicrobe gebeten? Kennen bepaalde stukken van de wereld geen geheimen
meer voor jou, maar ben je nog steeds nieuwsgierig naar onontgonnen gebieden? 
Liggen service, respect, innovatie en het delen van ervaringen je nauw aan het hart? 
Dan ben je wellicht de geknipte persoon om ons team te versterken!
 
CONNECTIONS is op zoek naar een ASSISTANT SHOP MANAGER voor onze Travel Store te Brussel
 
JOBINHOUD:
Jouw kennis en ervaring zijn van doorslaggevend belang bij het creëren van een unieke reiservaring voor onze klanten. Met hun verwachtingen en dromen in het achterhoofd, zorg jij ervoor dat iedereen de wereld op zijn eigen manier kan beleven. 
Daarnaast zorgt je commerciële flair voor de grote meerwaarde. 
In nauwe samenwerking met je Shop Manager ben jij de lokale Connections ambassadeur en het aanspreekpunt van je shop. 
Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte dagdagelijkse werking van de Travel Store en je zorgt er samen met het team voor dat de vooropgestelde targets behaald worden.
In onze Travel Store te Brussel kom je in een stimulerende werkomgeving terecht met collega’s die evenveel van reizen houden als jij.

Job Requirements

 
PROFIEL:
Je bent een geboren verkoper, maar het is voornamelijk jouw voortreffelijke service die ervoor zorgt dat onze klanten steeds opnieuw contact opnemen met jou voor hun toekomstige reisprojecten.
Ook klantvriendelijkheid staat centraal voor jou. Je staat de klanten tewoord in het Nederlands en het Frans en drukt je ook geschreven vlot uit in beide talen.
Samen met de Shop Manager, coach je dit team en stimuleer je een optimale samenwerking zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun kennis en ervaring. Een eerste ervaring met people management is dus een must.
Je garandeert een strikte opvolging, je komt de gemaakte afspraken na en dit alles terwijl je er ook voor zorgt dat de administratie en verdere afhandeling van elk dossier perfect in orde is. 
Ben je ook flexibel ingesteld en wil je op zaterdag werken? Dan is deze gevarieerde job echt iets voor jou.
 
AANBOD:
Wij bieden een competitief salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen.
Om je kennis te vervolledigen bieden we intensieve opleidingsprogramma’s aan en laten wij je ook de wereld ontdekken door je er zelf op uit te laten trekken.
 
READY FOR TAKE OFF?
Bezorg dan je CV mét persoonlijke motivatiebrief, t.a.v Kim Meyssen, via email naar jobs@connections.be.
Tot binnenkort!