Choose language

Company Info

Anders Reizen

Anders Reizen is specialist in wandelreizen, trekkings en actieve rondreizen, zowel begeleid (in groep) als individueel.   Duurzaam reizen is een fundamenteel onderdeel van onze filosofie. Anders Reizen is een onderdeel van het Living Stone netwerk, waartoe ook Joker, Karavaan en de Viavia-reiscafé's behoren.
read more

Medewerker Digitale Marketing - Diest


Job ID: 51737
Job Views: 4465
Location: Vlaams-Brabant
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 01.13.2020

Job Description

 
Anders Reizen is op zoek naar een voltijds MEDEWERKER DIGITALE MARKETING (m/v)
 
Anders Reizen is een kleinschalige reisorganisatie met kantoor in Diest, Vlaams-Brabant. Een team van 17 reislustige medewerkers staat dagelijks klaar om onze klanten de reis van hun leven te bezorgen. Klanten? Niet zomaar toeristen, maar reizigers die graag actief rondtrekken en fysieke inspanning niet schuwen. Wij zijn nl. gespecialiseerd in wandelreizen en trekkings, van licht tot stevig, in groep of individueel, binnen en buiten Europa. Naast het merk 'Anders Reizen' vind je bij ons ook actieve gezinsreizen onder de merknaam 'Missie Formidabel', en avontuurlijke reizen voor jongeren tussen 18 en 35 jaar (Bootz).
 
Goede informatie is belangrijk, rechtstreeks contact met onze reizigers staat bij ons voorop. Hierbij is digitale markering essentieel. En daar kunnen we best extra handen gebruiken. We zijn dan ook op zoek naar een nieuwe medewerker die een team zal vormen met onze bestaande marketeer. 

Job Requirements

 
Profiel:
Met een vlotte pen weet jij onze reizigers warm te maken voor een actieve vakantie. Je bent creatief en komt spontaan met ideeën om onze reizen en merken in de spotlights te plaatsen. Websites, newsletters, sociale media,... ze vormen je tweede natuur. Je kent de kracht van story telling en visuele communicatie, hebt een neus voor trends en opportuniteiten die ons weer een stapje vooruitbrengen.
 
Dit kan niet zonder voeling met onze stijl van reizen. Je bent dus ook een fan van actieve vakanties, voor wie duurzaam en verantwoord reizen geen loos begrip is. Je zal nauw samenwerken met je collega's die de reizen vormgeven, want jullie geven elkaar inspiratie en input. 
 
Aanbod:
In ruil krijg je flexibiliteit en gevarieerde dagen met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Naast een gepast salaris overeenkomstig de gangbare verloningen binnen de toeristische sector en maaltijdcheques, bieden wij je graag extralegale voordelen die je toelaten om je passie voor het reizen met je job te combineren. Zo krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan studiereizen, en evt. ook het begeleiden van reizen indien dit jou op het lijf geschreven is.
En niet onbelangrijk: je opleiding en werkervaring tonen aan dat je de juiste persoon bent voor deze job. 
 
Interesse? 
Mail voor de uitgebreide functiebeschrijving naar bart.dewinter@andersreizen.be
of stuur meteen je sollicitatie naar ditzelfde mailadres. 
Het wordt jouw taak om onze klanten te overtuigen - grijp deze kans om óns te overtuigen!
 
Anders Reizen – Refugiestraat 15, 3290 Diest – tel. 13 33 40 40
www.andersreizen.be
www.missieformidabel.be
www.bootz.be