Choose language

Company Info

Travelworld

Travelworld is al meer dan 30 jaar dé referentie op het vlak van 'Verre Reizen'. Het gemotiveerde Travelworld team werkt exclusief samen met de reisagent en staat garant voor kwalitatieve service, flexibiliteit en telkens de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Ontdek meer dan 45 idyllische bestemmingen in de Travelworld brochures ...
read more

Travel Designer - Oostende


Job ID: 51727
Job Views: 5979
Location: West Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 12.08.2019

Job Description


VACATURE: WORDT U DE NIEUWE TRAVELWORLD MEDEWERKER?
Travelworld is op zoek naar een traveldesigner voor haar hoofdkantoor in Oostende. Misschien iets voor u?
Al 30 jaar lang is Travelworld een referentie op het vlak van Verre Reizen. Het familiebedrijf biedt droomreizen aan richting 45 bestemmingen, van Aruba tot Zanzibar en van Dubai tot de Malediven.
Bent u de perfecte kandidaat of kandidate om de reisdromen van vele duizenden klanten in vervulling te doen gaan? Dan is deze job misschien iets voor u!

WAT IS DE JOBOMSCHRIJVING?
U gaat aan de slag in het Travelworld hoofdkantoor in de Northlaan 15 te Oostende. U wordt één van de Travelworld reisadviseurs en maakt mee prijsoffertes op naar onze 45 verre bestemmingen en de Europese eilanden Malta & Gozo. U helpt onze honderden reisagenten ook telefonisch door meer info te verstrekken, prijzen te berekenen en reservaties te maken.
Flexibiliteit is een must, want ook bij andere taken zult u bijspringen zoals het beheer van de Travelworld website en/of de social media, wat administratieve zaken, ...
Kortom : een boeiende, afwisselende job waar u reisdromen waarmaakt en zelf heel wat bijleert.

Job Requirements


WAT VERWACHTEN WIJ?
☑ Een diploma in toerisme en/of een (eerste) werkervaring binnen de toeristische wereld.
☑ Passie voor verre bestemmingen
☑ Dynamische teamplayer
☑ U bent flexibel en heeft geen probleem om ook eens in het weekend te werken
☑ Verzorgd en punctueel
☑ Een basiskennis van Amadeus speelt in uw voordeel
☑ Talenkennis : Nederlands, Engels, Frans

WAT BIEDEN WIJ U?
☑ Een afwisselende job met een contract van onbepaalde duur in ons hoofdkantoor te Oostende. U komt terecht in een gemotiveerd team met collega's die allen gebeten zijn door de reismicrobe.
☑ U krijgt een opleiding over onze bestemmingen, onze systemen en onze werkwijze. U wordt voldoende gecoacht door onze medewerkers.
☑ Een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques.
☑ Voordelen en kortingen bij het boeken van uw eigen reizen en/of deelname aan gratis studiereizen.

INTERESSE?
Bent u de ideale persoon om deel uit te maken van het Travelworld team? Stuur een mail met uw cv naar Lieven Bossaert via lieven@travelworld.be. Hopelijk tot snel!