Choose language

Company Info

Anders Reizen

Anders Reizen is specialist in wandelreizen, trekkings en actieve rondreizen, zowel begeleid (in groep) als individueel.   Duurzaam reizen is een fundamenteel onderdeel van onze filosofie. Anders Reizen is een onderdeel van het Living Stone netwerk, waartoe ook Joker, Karavaan en de Viavia-reiscafé's behoren.
read more

Voltijds Medewerker Touroperating - Diest


Job ID: 51726
Job Views: 6453
Location: Vlaams-Brabant
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 12.01.2019

Job Description


Anders Reizen specialist in wandelreizen, trekkings en actieve rondreizen zoekt voor haar kantoor te Diest een: voltijds MEDEWERKER TOUROPERATING (m/v)

Je functie omvat 2 uiteenlopende takenpakketten.
1. Product manager voor Noord-Afrika en het Midden-Oosten 
in eerste instantie Marokko, op termijn uitbreiding naar andere bestemmingen deze regio.
Deze reizen kenmerken zich door hun actieve en avontuurlijke aard, waarin wandelen en trekking centraal staan. 
Je zorgt ervoor dat de reizen goed voorbereid worden en vlekkeloos verlopen. Dit houdt in: het vastleggen van vervoer (vluchten, lokaal vervoer,...), reserveren van hotels, afspraken maken met onze plaatselijke agenten, opvolgen van betalingen, enz.
Daarnaast heb je rechtstreeks contact met onze klanten: je bent hun contactpersoon binnen ons bedrijf en adviseert hen bij het opstellen van hun reisprogramma. 
Je beschikt over goede terreinkennis in en echte passie voor deze regio en haar bevolking, en onze stijl van reizen is ook de jouwe. Je bent goed in plannen en organiseren, met oog voor detail. 

2. Je maakt deel uit van onze reisleiderswerking.
Anders Reizen doet i.s.m. vzw De Kalebas beroep op vele vrijwillige reisbegeleiders. Jij wordt één van de schakels tussen onze organisatie, vzw De Kalebas en deze grote groep losse medewerkers. Je begeleidt hen bij de voorbereiding van hun reis en bent er ook weer na hun terugkeer. Je helpt bij het opzetten van vormings- en andere activiteiten.
Werken met vrijwilligers is jou niet vreemd en ligt jou ook echt. Nog beter wordt het wanneer je zelf ook reeds als reisbegeleider op stap bent gegaan, want dan begrijp je helemaal hun noden en wensen.

Job Requirements

 
Wie ben jij?
je hebt een opleiding niveau bachelor in toerisme, of een bachelor of master in een andere richting die je heeft toegelaten om de vereiste skills te ontwikkelen;
je bent gebeten door actief en avontuurlijk reizen, trekking en wandelen, en dit uit zich in je ervaring op dit vlak;
door je reizen in Noord-Afrika (waaronder zeker Marokko) en het Midden-Oosten ben je vertrouwd met deze regio, haar cultuur, de leefwijze van de bevolking; 
ervaring met het werken in een reisorganisatie is een pluspunt; ervaring met het begeleiden van reizen eveneens;
administratie, computer- en bureauwerk beschouw je als een belangrijk onderdeel van je job (en je bent er vertrouwd mee);
je kunt zelfstandig gestructureerd werken & plannen; ook onder tijdsdruk;
communicatief, sociaal, empathisch, vlot in de omgang;
taalvaardig (zowel geschreven als mondeling): Nederlands perfect, Frans en Engels vlot;
vertrouwd met MS Office.
 
Wat biedt Anders Reizen?
Wie zich vanuit zijn/haar passie voor reizen wil inzetten om de vakantiedroom van andere mensen in werkelijkheid om te zetten, vindt in een job in een organisatie als Anders Reizen de perfecte gelegenheid. Sociaal als je bent, zal het veelvuldige contact met klanten enerzijds, en reisleiders en partners in het buitenland anderzijds je veel voldoening geven.
Je werkt in een klein team met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. 
Naast een gepast salaris overeenkomstig de gangbare verloningen binnen de toeristische sector en maaltijdcheques, bieden wij je graag extra-legale voordelen die je toelaten om je passie voor het reizen met je job te combineren. Zo krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan studiereizen en prospecties, en evt. ook het begeleiden van reizen indien dit jou op het lijf geschreven is.
 
Interesse? 
Mail voor de uitgebreide functiebeschrijving naar bart.dewinter@andersreizen.be
of stuur meteen je sollicitatie door naar ditzelfde mailadres.
Anders Reizen – Refugiestraat 15, 3290 Diest – tel. 013 33 40 40
www.andersreizen.be