Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Travel Consultant - Kraainem


Job ID: 51722
Job Views: 369
Location: Antwerpen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 11.24.2019

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid.
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers.

Als Travel Consultant denk je vanuit de klant. Passend advies geven gaat veel verder dan een 'reisje boeken'. Of het nu over een vliegvakantie, sneeuwvakantie, dichtbij vakantie of cruise gaat, jij bent dé bron van inspiratie voor de klant die op reis wil gaan. Ook na de reis informeer je hoe de reis geweest is en kan je zelfs al meedenken aan een volgende vakantie. Op deze manier willen we onze klanten een unieke vakantiebelevenis bezorgen!
- Je onthaalt de klant en luistert naar zijn verwachtingen, je kan perfect detecteren wat zijn interesses en vakantiewensen zijn.
- Je stelt een gepast reisplan op zodoende aan zijn verwachtingen te kunnen beantwoorden, daarnaast houd je rekening met het budget en licht je hem in  over de lopende TUI promoties. 
- Je informeert de klant over de verblijfsmogelijkheden, bestemming, reisdocumenten, verzekeringen, autohuur, luchthavenvervoer en andere reis gerelateerde producten en diensten.
- Je werkt nauw samen met het TUI Customer Service Center om de telefonische oproepen en e-mails van onze klanten te behandelen. Ongeacht via welk kanaal de klant zijn reis heeft geboekt, hij kan ten allen tijde met zijn vragen bij een TUI medewerker terecht die dit op een professionele manier opvolgt en afhandelt. 

Job Requirements


Are you the smile we need?
Een diploma in toerisme en/of werkervaring in een travel shop zijn vereist om jou verder op te leiden en te ontwikkelen tot een echte vakantie expert.
Jouw dynamische, klantgerichte en commerciële attitude dragen ertoe bij om onze dienstverlening tot in de puntjes te verzorgen en onze bedrijfsdoelstellingen te behalen.
Een uitstekende communicatie: je bent in staat om iedere klant verder te helpen, zij het nu in het Nederlands, Engels of Frans. Je kan je vlot uitdrukken in minstens één van onze landstalen. Uiteraard verwachten wij een goede tweetaligheid voor de tewerkstelling in een tweetalige regio.
Je gaat nauwkeurig en zorgvuldig te werk om een feilloze administratie te kunnen garanderen.
Je bent een teamplayer: samenhorigheid en een collegiale werksfeer zorgen voor aangenaam werken binnen de TUI organisatie.
Afhankelijk van de openingsuren van het kantoor, wordt er gewerkt in een wisselend uurrooster en is er eveneens avondwerk en/of zaterdagwerk. Je kan je hier perfect naar regelen.  
Onze waarden “Trusted – Unique – Inspiring” beschrijven jou volledig. TUI zit in je DNA!

Already smiling? There's still more for you!
Een uitdagende job in één van onze TUI shops waar je wordt omringd en begeleid door collega's die gepassioneerd zijn door hun vak. Je krijgt een opleiding en voldoende coaching om de job, de reservatiesystemen en de TUI werkwijzen snel onder de knie te krijgen.
We bieden een marktconform loon, aangevuld met extra voordelen. 
Je zal deel uitmaken van een dynamisch bedrijf met heel wat internationale contacten.