Choose language

Company Info

Uniglobe Travel

Met vestigingen in meer dan 60 landen is UNIGLOBE Travel de grootste onafhankelijke reisorganisatie ter wereld. Ons mondiaal franchisenetwerk bundelt ruim 30 jaar ervaring in zakelijke reizen en is goed voor een jaarlijkse omzet van € 4 miljard. Onze gezamenlijke inkoopkracht stelt ons in staat om wereldwijd de beste reismogelijkheden te ...
read more

Business Travel Consultant - Mechelen


Job ID: 51701
Job Views: 941
Location: Antwerpen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 10.29.2019

Job Description


Een reisprofessional op zoek naar meer verantwoordelijkheid?
Binnen de UNIGLOBE Belux organisatie zijn wij op zoek naar een: Business Travel Consultant voor onze vestiging UNIGLOBE Triton Travel te Mechelen

DE FUNCTIE:
Je bent verantwoordelijk voor de reisaanvragen en volledige afhandeling van de zakenreizen (vluchten, hotels, treinen, huurwagens, verzekeringen, …). Je verleent reisinformatie en –adviezen, waarbij je gebruik maakt van geavanceerde technologische systemen op vlak van reservatie en telecommunicatie. Je draagt zorg voor een optimale dienstverlening aan onze diverse zakenrelaties en hun reizigers, en je beheert op autonome wijze een klantenportefeuille van bedrijven en organisaties die trouw zijn aan onze uitzonderlijke dienstverlening en flexibiliteit.
Daarnaast blijf je op de hoogte van markttendensen en producten/diensten binnen de zakenreiswereld door te participeren aan bijeenkomsten georganiseerd door luchtvaartmaatschappijen, leveranciers, het Uniglobe regionaal support team, enz.
Kortom, zakenreismanagement is jouw passie en toekomst!

Job Requirements

 
JOUW PROFIEL:
Gegradueerde Toerisme A1/Bachelor (of gelijkwaardig door ervaring) met relevante ervaring op vlak van zakenreizen.
Grondige kennis reservatie & ticketing via GDS, bij voorkeur Amadeus.
Ervaring met Atlantis (treinen), MS office, Outlook en internet.
Vlotte talenkennis NL/FR/ENG is een must.
Klantvriendelijkheid en een positieve commerciële ingesteldheid zijn onontbeerlijk. 
Een punctuele en ordelijke multitasker die getuigt van werkijver en zelfstandigheid.
Een enthousiaste, gemotiveerde teamplayer met sterke communicatieve kwaliteiten, alsook een uitgesproken ‘hands-on’ mentaliteit.
 
ONS AANBOD: 
Een bediendecontract van onbepaalde duur.
Een marktconform salaris in functie van je ervaring en kwaliteiten, aangevuld met zeer aantrekkelijke boni in functie van inzet en behaalde resultaten.
De opportuniteit om deel uit te maken van een financieel stabiele en sterk groeiende organisatie, alsook job- en toekomstzekerheid met heel wat variatie en uitdagingen.
Een kans om je te ontplooien binnen een professioneel en bloeiend zakenreisagentschap in een team waar je 100% operationele verantwoordelijkheid draagt met een gevarieerde klantenportefeuille.
Een aangename werkplek in prachtige state-of-the-art kantoren, met een uitstekende onderlinge betrokkenheid, samenwerking, en klantgerichtheid.
 
INTERESSE? 
Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV, via MyTravelJob.be, naar Dhr. Danny Vanderghinste (Managing Director – Owner), UNIGLOBE Triton Travel Group,  mobile tel: 0497/81.30.70