Choose language

Company Info

Amazing Destinations

Amazing Destinations is een dynamische reisorganisatie met een kantoor te Hamme en te Gent. We zijn op zoek naar een enthousiaste TRAVEL CONSULTANT (m/v) die voor onze klanten private reizen op maat uitwerkt, dit in het kantoor te Gent. Occasionele verplaatsingen naar Hamme zijn mogelijk. 
read more

Travel Designer - Gent/Brasschaat


Job ID: 51670
Job Views: 725
Location: Oost-Vlaanderen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 10.01.2019

Job Description


Amazing Destinations is een dynamische reisorganisatie, gespecialiseerd in high end à la carte reizen. Het accent ligt op boutique stijl, authenticiteit, slow travel en genieten. Amazing Destinations staat voor “memories for life”.
We zijn op zoek naar een Travel Designer (m/v) voor onmiddellijke indiensttreding in het kantoor in Gent en in Brasschaat.

FUNCTIE:
Je behandelt aanvragen van potentiële klanten en handelt het volledige verkoopproces af. Aanvragen komen binnen via persoonlijk bezoek op kantoor, telefoon, e-mail en web. Je creëert voor je klant de perfecte a la carte droomreis, een Memory For Life, naar elke uithoek van de wereld.
 

Job Requirements


PROFIEL:
  • Je bent stressbestendig, hebt orde, werkt nauwkeurig en bent verantwoordelijk voor de opvolging van je dossiers. Je kan een grote dosis administratief werk aan, wat gepaard gaat met de creatie van je à la carte reizen.
  • Je bent nieuwsgierig en gepassioneerd door verre reizen, je hebt zelf de halve wereld afgereisd en wil dolgraag deze ervaringen delen en uitwerken voor klanten. Ervaring in de reissector is een pluspunt.
  • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma.
  • Je staat in constant contact met je klant en leveranciers (90% gevestigd in het buitenland). De voertalen zijn Nederlands en Engels.
  • Je bent commercieel, assertief, communicatief.
  • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels.
  • Je werkt zeer vlot in Outlook en Word.
  • Je werkt 4/5 of fulltime en regelmatig op zaterdag.
AANBOD:
  • We leiden je graag intern en extern op en beschikken over een uitgebreide performante backoffice. De kantoren staan met elkaar in contact en werken op hetzelfde Amazing Destinations platform.
  • Je werkt in een boeiende en leerrijke wereld in een aangename omgeving, omringd door een team van collega’s met dezelfde passie.
SOLLICITEREN?
Enthousiast?
Stuur dan je motivatiebrief en cv door naar Inge Van Lysebeth via inge@amazingdestinations.be
We hopen je snel te mogen verwelkomen!