Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Steward(ess) - Zaventem, Charleroi & Oostende


Job ID: 51641
Job Views: 1290
Location: Vlaams-Brabant
Sector: Airlines
Contract: Fixed: full-time
Posted: 08.13.2019

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 
Is een 9 to 5 job op kantoor duidelijk niets voor jou? Heb jij een open, enthousiaste en vriendelijke houding en kan je met een natuurlijke flair onze passagiers te woord staan en hun een onberispelijke service bieden?  Schrikken verantwoordelijkheden jou niet af?  Dan hopen wij jou snel te kunnen verwelkomen bij onze bemanning!

Job Requirements


Are you the smile we need?
Als steward(ess) ben je het gezicht van TUI fly.  De passagiers omringen met de beste zorgen door een goede service te verlenen, maar steeds met hun veiligheid in het achterhoofd.  Je blijft rustig in onverwachte situaties en neemt weloverwogen beslissingen in overleg met de andere bemanningsleden.
Je zal werken in een internationale omgeving en houdt in je beroepsleven van de nodige afwisseling:  een flexibel uurrooster, inclusief lange werkdagen en verplaatsingen naar het buitenland. Dit schrikt je niet af.

Wat zijn de minumum vereisten?
Minimum 18 jaar oud
In het bezit van een diploma secundair onderwijs
In het bezit van een vast rijbewijs B en eigen wagen
Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels
Je bent bereid je te laten vaccineren voor gele koorts
Je vertegenwoordigt onze maatschappij, wat inhoudt dat je bereid bent om onze uniformvoorschriften te respecteren (dit houdt o. a. in dat je geen zichtbare tattoo’s hebt, noch piercings)
Je kan zwemmen
Je beschikt over een bewijs van goed gedrag en zeden, zodat je een luchthavenbadge kan aanvragen

Already smiling? There is more for you!
Overal positief op kunnen antwoorden?  Dan kunnen we jou het volgende bieden:
Een uitdagende job in een niet alledaagse omgeving
Een interessante opleiding van 6-8 weken
Bij succesvol afronden van de opleiding bieden we jou een contract van minimum 6 maanden, ideaal als je op zoek bent naar een eerste werkervaring! Na een positieve evaluatie krijg je een nieuw contract voor het volgende vliegseizoen
Een competitief loon aangevuld met heel wat mooie voordelen
Verschillende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
Omwille van het seizoensgebonden karakter van deze functie is het niet toegelaten vakantie op te nemen van mei tot en met oktober.
Neem een vliegende start bij ons vanaf onze basis in Charleroi, Zaventem of Oostende.
Omdat nieuw talent steeds welkom is bij TUI fly, zal jouw kandidatuur terecht komen in de wervingsreserve. 
Je kan je wel al verwachten aan een eerste kennismaking.