Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Marketing Coördinator - Oostende


Job ID: 51640
Job Views: 1363
Location: West Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 08.13.2019

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 
 
Functie:
Als Marketing coordinator werk je mee aan het ontwikkelen, bewaken en versterken van (één of meerdere) TUI merken en producten in België. Daarnaast zorg je ook voor het aantrekken van klanten voor (één of meerdere) merken en producten. Dit doe je in nauwe samenwerking met Digital Marketing en CRM. In deze job heb je één ding voor ogen: onze TUI producten succesvol positioneren op de markt en het maximaliseren van onze verkoop. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:
- Verantwoordelijk zijn voor het coördineren, plannen en uitvoeren van lokale en landelijke offline marketingactiviteiten.
- Bijdragen aan het uitwerken van de uitgezette offline marketing en multi-channel campagne  strategie voor TUI België brands, in samenwerking met Digital Marketing en CRM.
- Leveren van een bijdrage aan de creatie en uitwerking van multi-channel campagnes uit het jaarplan.
- Ontwikkelen en bewaken van een multi-channel campagne kalender en een offline marketingkalender.
- Briefen van Digital Marketing en CRM voor het vertalen van de campagnes.
- Meewerken aan de ontwikkeling van een creatief multi-channel concept, dit zowel voor B2B als B2C.
- Bijdragen aan het realiseren van uiterst scherpe offline media-inkoop om zo de beste voorwaarden inzake prijs, kwaliteit en termijn te waarborgen.
- Coördineren van (lokale en) landelijke marketingactiviteiten in samenwerking met andere niet-toerisme gerelateerde inflight media, retail communicatie, narrowcasting, merchandising, cadeaubonnen, giveaways etc. door partnerships met andere partijen en dit in overleg met de collega-marketeers

Job Requirements


Are you the smile we need?
- Je behaalde een Bachelordiploma in een communicatie of  marketinggerelateerde richting of je hebt minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
- Communicatief ben je sterk in het Nederlands. Ook in het Frans en Engels kun je je vlot uitdrukken.
- Je hebt een brede interesse in wat er in het bedrijf en in de markt waarin wij opereren gebeurt.
- Naast dat je een oog voor detail hebt, ben je ook een kei in het coördineren! Ook ben je een echte teamplayer.
- De TUI waarden –Trusted, Unique, Inspiring- zitten in jouw DNA!

Already smiling? There's still more for you!
Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!
Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!
Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: Zo krijg je van ons geweldige kortingen op reizen!