Choose language

Company Info

Neckermann

IS TOERISME JOUW PASSIE ? Als toerisme jouw passie is, zit je goed bij ons. Je krijgt bij Neckermann, dat deel uitmaakt van een toonaangevende Europese groep, de kans om je commerciële talenten verder te ontwikkelen. Via onze 92 exclusieve Neckermann Vakantiewinkels in België en Luxemburg commercialiseren we ons productgamma.
read more

Salestalent - regio Antwerpen


Job ID: 51623
Job Views: 1136
Location: Antwerpen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 07.22.2019

Job Description


Thomas Cook Belgium verzorgt, jaarlijks de vakantie van meer dan 700 000 klanten. Hiermee is Thomas Cook Belgium een toonaangevende speler in de georganiseerde reissector. Ons productaanbod wordt gecommercialiseerd via een stevig uitgebouwd verkoopnetwerk dat bestaat uit Neckermann Vakantiewinkels en Thomas Cook Travel Shops. Uiteraard zijn onze schitterende vakanties ook online en via ons team van telefonische vakantieadviseurs boekbaar.

Bij ons ben je elke dag in de weer om de dromen van onze klanten waar te maken. Je gaat aan de slag in een bruisende sfeer met toffe collega’s die je passie voor reizen delen. Bovendien behaalde Thomas Cook zowel in 2016 als in 2017 het Top Employer certificaat. 

Jobinhoud:
Een heerlijke vakantie voor élke klant, daar ga je elke dag voor!
Je verwelkomt elke klant met een warme glimlach, professioneel en enthousiast, in je vakantiewinkel en aan de telefoon.
Elke klant voelt zich meteen welkom, jouw enthousiasme en empathie brengen je klant onmiddellijk in vakantiestemming.
Je gaat samen met je klant op zoek naar net dié vakantie die perfect aan zijn verwachtingen voldoet (en bovendien voor prachtige vakantiekiekjes zorgt). Je stelt de juiste vragen en leeft je perfect in de wensen van je klant in.
Jij bent de specialist! Je inspireert je klant door je passie voor reizen en  je uitstekende kennis van onze bestemmingen en accommodaties.
Je verrast je klant met informatie over onze extra services (zoals excursies, huurwagen, verzekeringen) die zijn vakantie net dat tikkeltje extra geeft.
Je zorgt voor een feilloze opvolging van elk dossier, zo vertrekt je klant zorgeloos en goed geïnformeerd op vakantie.
Je werkt originele commerciële acties uit en overtuigt op die manier ook nieuwe klanten om voor een Neckermann droomvakantie te kiezen. Je contacteert je klanten proactief om hen te informeren over interessante promoties, nieuwe accommodaties of extra services.
Samen met je collega’s zorg je voor een uitnodigende sfeer in een  fraaie en verzorgde winkel waarin elke klant zich thuis voelt.

Job Requirements


Profiel:
Klantentevredenheid, kwaliteit en service – daar sta je voor, elke dag, voor elke klant.  
Een eerste commerciële ervaring is een troef.
Je behaalde een bachelordiploma of compenseert dit door een aantal jaren werkervaring.  
Je bent een salespersoon in hart en nieren, jij bent pas tevreden als je klant dat is (omdat jij voor hem de perfecte vakantie hebt ingeboekt).
Je enthousiasme, professionalisme en passie voor je klant en onze producten zijn uniek.
Je bent leergierig, assimileert snel en houdt van verandering.
Je woont bij voorkeur in de regio, je bent flexibel om in meerdere Vakantiewinkels te werken (Antwerpen Centrum, Brasschaat, Merksem, Mortsel, Schilde) maar ook bereid om vervangingen te doen in andere Neckermann Vakantiewinkels.
Ook  ’s avonds (uren shoppingcenter, koopavonden…), op zaterdag (een topdag voor Neckermann) en zondag (koopzondagen…) sta je enthousiast klaar voor je klanten. 
 
Ons aanbod:
een boeiende en afwisselende baan binnen onze klantgerichte en inspirerende Neckermann organisatie
een contract van onbepaalde duur
een marktconform salarispakket met interessante extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, dertiende maand, woon-werkverkeer) en leuke incentives
20 vakantiedagen, aangevuld met 6 Happy Days
aantrekkelijke vakantiekortingen
interessante opleidingsmogelijkheden en boeiende studiereizen in het fijne gezelschap van je collega’s