Choose language

Company Info

Neckermann

IS TOERISME JOUW PASSIE ? Als toerisme jouw passie is, zit je goed bij ons. Je krijgt bij Neckermann, dat deel uitmaakt van een toonaangevende Europese groep, de kans om je commerciële talenten verder te ontwikkelen. Via onze 92 exclusieve Neckermann Vakantiewinkels in België en Luxemburg commercialiseren we ons productgamma.
read more

Sales Talent - Zwijnaarde (tweetalig - dag & avondshift)


Job ID: 51620
Job Views: 526
Location: Oost-Vlaanderen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 07.22.2019

Job Description


Jobinhoud:
Een heerlijke vakantie voor elke klant, daar ga je elke dag voor!

Als toerisme jouw passie is en verkoop zit in je bloed, dan zit je bij ons goed. In onze reisbureaus ga je samen met je klant op zoek naar net die vakantie die perfect aan zijn verwachting voldoet.

Je verwelkomt elke klant met een warme glimlach, professioneel en enthousiast, in de vakantiewinkel, aan de telefoon, via email, chat en social media.
Je gaat samen met je klant op zoek naar net dié vakantie die perfect aan zijn verwachtingen voldoet. Je stelt de juiste vragen en leeft je perfect in de wensen van je klant in.
Jij bent de specialist! Je inspireert je klant door je passie voor reizen en  je uitstekende kennis van onze bestemmingen en accommodaties.
Je verrast je klant met informatie over onze extra services (zoals excursies, huurwagen, verzekeringen) die zijn vakantie net dat tikkeltje extra geeft.
Je zorgt voor een feilloze opvolging van elk dossier, zo vertrekt je klant zorgeloos en goed geïnformeerd op vakantie. Je denkt mee met je klant in oplossingen en mogelijkheden.
Daarnaast begeleid je ook op een professionele en commerciële manier onze webshopklant bij de boeking van zijn/haar wensvakantie.
Je contacteert je klanten proactief om hen te informeren over interessante promoties, nieuwe accommodaties of extra services.
Samen met je collega’s zorg je voor een uitnodigende sfeer in een  fraaie en verzorgde winkel waarin elke klant zich thuis voelt.

Job Requirements


Profiel:
Je bent een salespersoon in hart en nieren, jij bent pas tevreden als je klant dat is. 
Je communiceert vlot in Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk. Je krijgt zowel Nederlandstalige als Franstalige klanten aan de lijn en in de Vakantiewinkel.
Klantentevredenheid, kwaliteit en service – daar sta je voor, elke dag, voor elke klant.  
Je enthousiasme, professionalisme en passie voor je klant en onze producten zijn uniek.
Je behaalde een bachelordiploma of compenseert dit door een aantal jaren commerciële werkervaring. 
Je bent PC-vaardig en leert gemakkelijk nieuwe programma’s aan.
Je bent leergierig, assimileert snel en houdt van verandering.
Je werkt afwisselend van 8u tot 16u of van 16u tot 22u. Ook op zaterdag, zon- en feestdagen (topdagen voor Neckermann), sta je enthousiast klaar voor je klanten van 9u30 tot 16u30 of van 16u30 tot 22u . 
Je bent bereid om occasioneel vervangingen te doen in de andere Neckermann Vakantiewinkels in de regio en te werken in andere shiften.
 

Ons aanbod:
een boeiende uitdaging binnen onze innovatieve en dynamische organisatie
een contract van onbepaalde duur
een marktconform salarispakket aangevuld met interessante extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, dertiende maand, woon-werkverkeer)
20 vakantiedagen, aangevuld met 6 Happy Days
attractieve vakantiekortingen
interessante opleidingsmogelijkheden (inclusief boeiende studiereizen)