Choose language

Company Info

Connections

Connections is gespecialiseerd in de voordeligste luchtvaarttickets wereldwijd en in reizen voor wie op een vrije, avontuurlijke manier de wereld wil ontdekken en daarbij zoveel mogelijk nieuwe ervaringen wenst op te doen. Connections heeft meer dan 30 jaar ervaring in de reisindustrie en beschikt over een netwerk van meer dan 31 travel shops ...
read more

Travel Companion voor het B2B departement te Vilvoorde


Job ID: 51611
Job Views: 647
Location: Vlaams-Brabant
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 07.04.2019

Job Description


Connections is op zoek naar een Travel Companion voor het B2B departement te Vilvoorde.


Jobinhoud:
Bij Connections zijn we van mening dat iedereen de wereld moet kunnen beleven. Al meer dan 30 jaar maken wij dit elke dag opnieuw mogelijk, dankzij onze 180 medewerkers, onze travel companions, die niets liever doen dan de wereld zelf te bereizen en hun ontdekkingen te delen met onze klanten.
Ben jij zoals wij door de reismicrobe gebeten? Kennen bepaalde stukken van de wereld geen geheimen meer voor jou, maar ben je nog steeds nieuwsgierig naar onontgonnen gebieden? 
Liggen service, respect, innovatie en het delen van ervaringen je nauw aan het hart? 
Dan ben je wellicht de geknipte persoon om ons team te versterken!

 

Job Requirements


Profiel:
Jouw kennis en ervaring zijn van doorslaggevend belang bij het reserveren en afhandelen van de zakenreizen. Je gaat na wat de klant wil en je zorgt ervoor dat aan hun verwachtingen wordt voldaan. Je commerciële flair zorgt hier voor de grote meerwaarde.
Ook klantvriendelijkheid staat centraal voor jou. Je staat de klanten tewoord in het Nederlands en het Frans en drukt je ook geschreven vlot uit in beide talen.

Je gaat een echte partnership aan met de klanten en bouwt een sterke relatie op met ieder bedrijf en zijn contactpersoon. Je blijft hen inspireren door elke reis volledig op hun wensen af te stemmen.
Je bent een geboren verkoper, maar het is voornamelijk jouw voortreffelijke service die ervoor zorgt dat onze klanten steeds opnieuw contact opnemen met jou voor hun toekomstige reisprojecten.
Je garandeert een strikte opvolging, je komt de gemaakte afspraken na en dit alles terwijl je er ook voor zorgt dat de administratie en verdere afhandeling van elk dossier perfect in orde is. 
Samenwerken in een resultaatgerichte omgeving alsook een gevarieerde job die de nodige flexibiliteit vraagt, is echt iets voor jou.

Aanbod:
Wij bieden een competitief salaris aangevuld met extra-legale voordelen. Om je kennis te vervolledigen bieden we intensieve opleidingsprogramma’s aan en laten wij je ook de wereld ontdekken door je er zelf op uit te laten trekken.
Ready for take off? Stuur ons je CV, via MyTravelJob.be, ter attentie van Lan Huynh