Choose language

Company Info

Uniglobe Travel

Met vestigingen in meer dan 60 landen is UNIGLOBE Travel de grootste onafhankelijke reisorganisatie ter wereld. Ons mondiaal franchisenetwerk bundelt ruim 30 jaar ervaring in zakelijke reizen en is goed voor een jaarlijkse omzet van € 4 miljard. Onze gezamenlijke inkoopkracht stelt ons in staat om wereldwijd de beste reismogelijkheden te ...
read more

Business Travel Consultant - Gent


Job ID: 51578
Job Views: 2164
Location: Oost-Vlaanderen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 05.29.2019

Job Description


Binnen de UNIGLOBE Belux Travel organisatie zijn wij op zoek naar een BUSINESS TRAVEL CONSULTANT voor onze vestiging UNIGLOBE Smart Travel te Gent.

De functie:
Je bent verantwoordelijk voor de reservaties en volledige afhandeling van de zakenreizen (vluchten, hotels, treinen, huurwagens, verzekeringen,...). Je verleent reisinformatie en -advies, waarbij je gebruik maakt van geavanceerde technologische systemen op het vlak van reservaties en telecommunicatie. Met jouw klantvriendelijkheid  draag je zorg voor een optimale dienstverlening aan onze diverse zakenrelaties en hun reizigers.

Job Requirements

 
Jouw Profiel:
Gegradueerde Toerisme A1/Bachelor (of gelijkwaardig door ervaring) bij voorkeur met relevante ervaring op vlak van zakenreizen.
Graag een basiskennis reservatie & ticketing via CRS, bij voorkeur Amadeus.
Ervaring met Atlantis (treinen), MS office, Outlook en internet.
Vlotte talenkennis NL/FR/ENG is een must.
Je bent een enthousiaste en gemotiveerde teamplayer met goede communicatieve eigenschappen. Je beschikt over een goede kennis van Amadeus. Je kennis van Frans en Engels zijn een extra troef. Multi-tasking vind je een uitdaging. Met jouw stiptheid, ordelijkheid en goed humeur ben je onze ideale collega.
Klantvriendelijkheid en een positieve commerciële ingesteldheid zijn onontbeerlijk.
 
Ons aanbod:
Een bediendecontract van onbepaalde duur.
Een marktconform salaris in functie van je ervaring en kwaliteiten, aangevuld met extra legale voorwaarden eigen aan de sector.
Een kans om je te ontplooien binnen een professioneel en bloeiend zakenreisagentschap in een team waar je 100% operationele verantwoordelijkheid draagt met een gevarieerde klantenportefeuille.
Een job in Gent op wandelafstand van treinstation Dampoort en het centrum (St Jacobskerk )
 
Interesse?
Stuur ons je CV, via MyTravelJob.be, ter attentie van Dhr. Guy Kluyskens