Choose language

Company Info

Selectair Reizen Lenaers

Reizen Lenaers is een familiebedrijf dat sinds 1975 actief is in regio Koksijde en De Panne. Wij bieden onze klanten een totaaloplossing voor alle deelfacetten van een geslaagde reis: pakket reizen, reizen op maat, hotelreservaties, vlucht reservaties, autoverhuur, enz. Een uitstekende service, een hoogstaande kwaliteit en een transparante ...
read more

Administratief / Commercieel Reisadviseur - De Panne


Job ID: 51563
Job Views: 3956
Location: West Vlaanderen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 04.30.2019

Job Description


Ben je op zoek naar een boeiende job boordevol uitdagingen in een toffe werkomgeving? Dan ben je bij Reizen Lenaers aan het juiste adres. We zijn op zoek naar een Administratief/Commercieel reisadviseur om ons team te versterken.

Jobinhoud:
- In deze functie maak je deel uit van een team dat instaat voor het correct uitvoeren van de administratieve en commerciële taken die in verband staan met de verkoop van zowel pakketreizen, reizen op maat en vervoer (vliegtuig, trein, boot) Er wordt gestreefd naar een optimale klantentevredenheid. 
- De taken die je uitvoert zijn gevarieerd. Je werkt zelfstandig binnen een team waar je kan rekenen op de steun en ervaring van je collega’s.

Job Requirements


Profiel:
Ben je een organisatorisch en administratief talent dat leergierig is en niet bang is om initiatief te tonen? Ben je bovendien professioneel en hartelijk in het omgaan met mensen? Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Frans? Je hebt ervaring in de sector?

Aanbod:
Reizen Lenaers investeert niet alleen in haar klanten maar ook in haar medewerkers. Bij ons kan je rekenen op regelmatige opleidingen. Je hebt ook de mogelijkheid om je volledig te ontplooien in je job en je persoonlijke ambities te realiseren. Je zin voor orde en netheid wordt erg op prijs gesteld.
Je bent bereid vijf dagen per week te werken waaronder één zaterdag om de twee weken (dus 1 vrije dag tijdens de week).  De zondag heb je vrij. De verloning is in overeenstemming met de functie, opleiding en ervaring (in de sector).

Interesse?
Kortom, ben jij de toekomstige collega die ons team komt versterken?
Mail dan je motivatiebrief en CV door naar p.lenaers@reizenlenaers.com
We kijken er naar uit om iets van jou te horen!
Het Reizen Lenaers team