Choose language

Company Info

via Freshfield Recruitment

Freshfield Recruitment, gevestigd in Diegem, is een "boutique style" executive search company, ook wel een headhunter genoemd. We zijn een innovatieve provider van professionele recruitment, talent management en people development diensten. We richten onze focus op de volgende industrieën en sectoren: - Travel & Tourism, ...
read more

Business Travel Consultant francophone - Uniglobe Axon Travel - Leuven (of Hasselt)


Job ID: 51562
Job Views: 4414
Location: Vlaams-Brabant
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 04.30.2019

Job Description


JOB DESCRIPTION:
Een reisprofessional op zoek naar meer verantwoordelijkheid?
We zijn voor onze klant UNIGLOBE Axon Travel te Leuven (of eventueel Hasselt) op zoek naar een Franstalige Business Travel Consultant
 
DE FUNCTIE:
Je bent verantwoordelijk voor de reservaties en volledige afhandeling van de zakenreizen (vluchten, hotels, treinen, huurwagens, verzekeringen, …) voor de Franstalige klanten. Je verleent reisinformatie en –advies, waarbij je gebruik maakt van geavanceerde technologische systemen op het vlak van reservatie en telecommunicatie. Je draagt zorg voor een optimale dienstverlening aan onze diverse zakenrelaties en hun reizigers.
Daarnaast blijf je op de hoogte van markttendensen en producten/diensten binnen de zakenreiswereld door te participeren aan bijeenkomsten georganiseerd door luchtvaartmaatschappijen, leveranciers, het Uniglobe regionaal support team, enz.
Kortom, zakenreismanagement is jouw passie en toekomst!

Job Requirements


JOUW PROFIEL:
•    Franstalig. Je hoeft zeker niet goed Nederlands te spreken, maar je moet uiteraard wel wat Nederlands spreken om je in het team te kunnen integreren. Goede kennis van Engels is eveneens vereist.
•    Gegradueerde Toerisme A1/Bachelor (of gelijkwaardig door ervaring) met relevante ervaring op vlak van zakenreizen.
•    Grondige kennis reservatie & ticketing via CRS, bij voorkeur Amadeus.
•    Ervaring met Atlantis (treinen), MS office, Outlook en internet.
•    Klantvriendelijkheid en een positieve commerciële ingesteldheid zijn onontbeerlijk. 
•    Een punctuele en ordelijke multitasker die getuigt van werkijver en zelfstandigheid.
•    Een enthousiaste, gemotiveerde teamplayer met sterke communicatieve kwaliteiten, alsook een uitgesproken ‘hands-on’ mentaliteit.
 
ONS AANBOD: 
•    Een bediendecontract van onbepaalde duur.
•    Een marktconform salaris in functie van je ervaring en kwaliteiten, aangevuld met zeer aantrekkelijke boni in functie van inzet en behaalde resultaten.
•    De opportuniteit om deel uit te maken van een financieel stabiele en sterk groeiende organisatie, alsook job- en toekomstzekerheid met heel wat variatie en uitdagingen.
•    Een kans om je te ontplooien binnen een professioneel en bloeiend zakenreisagentschap in een team waar je 100% operationele verantwoordelijkheid draagt met een gevarieerde klantenportefeuille.
•    Een aangename werkplek in prachtige state-of-the-art kantoren, met een uitstekende onderlinge betrokkenheid, samenwerking, en klantgerichtheid.
 
INTERESSE? 
Stuur dan zo snel mogelijk je CV naar Jeroen van der Velde, Managing Partner bij Freshfield Recruitment op: jeroen.vandervelde@freshfield.be of bel Jeroen op 02/719.03.55. voor meer info over de voorwaarden, de job en het bedrijf. Volledige discretie is gewaarborgd.