Choose language

Company Info

via Freshfield Recruitment

Freshfield Recruitment, gevestigd in Diegem, is een "boutique style" executive search company, ook wel een headhunter genoemd. We zijn een innovatieve provider van professionele recruitment, talent management en people development diensten. We richten onze focus op de volgende industrieën en sectoren: - Travel & Tourism, ...
read more

Business Travel Consultant bij UNIGLOBE Travel - Mechelen


Job ID: 51536
Job Views: 6085
Location: Antwerpen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 03.28.2019

Job Description


Een reisprofessional op zoek naar meer verantwoordelijkheid?

We zijn voor onze klant UNIGLOBE Triton Travel te Mechelen op zoek naar een Business Travel Consultant

DE FUNCTIE:
Je bent verantwoordelijk voor de reisaanvragen en volledige afhandeling van de zakenreizen (vluchten, hotels, treinen, huurwagens, verzekeringen, …). Je verleent reisinformatie en –adviezen, waarbij je gebruik maakt van geavanceerde technologische systemen op vlak van reservatie en telecommunicatie. Je draagt zorg voor een optimale dienstverlening aan onze diverse zakenrelaties en hun reizigers, en je beheert op autonome wijze een klantenportefeuille van bedrijven en organisaties die trouw zijn aan onze uitzonderlijke dienstverlening en flexibiliteit.
Daarnaast blijf je op de hoogte van markttendensen en producten/diensten binnen de zakenreiswereld door te participeren aan bijeenkomsten georganiseerd door luchtvaartmaatschappijen, leveranciers, het Uniglobe nationaal support team, enz.
Kortom, zakenreismanagement is jouw passie en toekomst!

Job Requirements

 
JOUW PROFIEL:
Gegradueerde Toerisme A1/Bachelor (of gelijkwaardig door ervaring) met relevante ervaring op vlak van zakenreizen.
Grondige kennis reservatie & ticketing via CRS, bij voorkeur Amadeus.
Ervaring met Atlantis (treinen), MS office, Outlook en internet.
Vlotte talenkennis NL/FR/ENG.
Klantvriendelijkheid en een positieve commerciële ingesteldheid zijn onontbeerlijk. 
Een punctuele en ordelijke multitasker die getuigt van werkijver en zelfstandigheid.
Een enthousiaste, gemotiveerde teamplayer met sterke communicatieve kwaliteiten, alsook een uitgesproken ‘hands-on’ mentaliteit.
 
AANBOD: 
Een bediendecontract van onbepaalde duur.
Een mooi salaris in functie van je ervaring en kwaliteiten, aangevuld met zeer aantrekkelijke boni in functie van inzet en behaalde resultaten.
De opportuniteit om deel uit te maken van een financieel stabiel en groeiend bedrijf, alsook job- en toekomstzekerheid met heel wat variatie en uitdagingen.
Een kans om je te ontplooien binnen een professioneel en bloeiend team waar je 100% operationele verantwoordelijkheid draagt met een gevarieerde klantenportefeuille.
Een aangename werkplek in prachtige state-of-the-art kantoren, met een uitstekende onderlinge betrokkenheid, onmisbare collegialiteit, en uitgesproken klantgerichtheid.
 
INTERESSE IN DEZE MOOIE OPPORTUNITEIT? 
Stuur dan zo snel mogelijk je CV naar Jeroen van der Velde, Managing Partner bij Freshfield Recruitment op: jeroen.vandervelde@freshfield.be of bel Jeroen op 02/719.03.55. voor meer info over de voorwaarden, de job en het bedrijf. Volledige discretie is gewaarborgd.