Choose language

Company Info

Travel Sensations

Travel Sensations specialiseert zich al 15 jaar in reizen op maat naar Azië, Oceanië, Latijns-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. Ons gedreven team in Gosselies en Gentbrugge helpt reisagenten in België en Luxemburg om reisprogramma’s op maat van hun klanten te ontwerpen.
read more

Enthousiaste Travel Designer - Gentbrugge


Job ID: 51523
Job Views: 6387
Location: Oost-Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 03.22.2019

Job Description

 
Ben jij gebeten door de reismicrobe en doe je niets liever dan droomreizen samenstellen voor anderen? Speur jij gepassioneerd naar originele logeeradresjes die het verschil maken? Breng jij je passie voor authentieke plekken over op de klant? Ligt je hart vooral in Azië maar laten andere continenten je ook niet koud? En ben je dankzij je ervaring en enthousiasme een geboren verkoper? 
Dan deel jij misschien ons DNA! Als niche tour operator specialiseert Travel Sensations zich al 15 jaar in reizen op maat naar Azië, Oceanië, Latijns-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten. Ons gedreven team in Gosselies en Gentbrugge helpt reisagenten in België en Luxemburg om reisprogramma’s op maat van hun klanten te ontwerpen. Ons kantoor in Gentbrugge kan nog een ervaren TRAVEL DESIGNER gebruiken. Ben jij de gedreven collega die we zoeken?  
 
Je takenpakket:
- Je beheert jouw aanvragen van naald tot draad: je geeft advies aan reisagenten en maakt aantrekkelijke offertes voor gepersonaliseerde reisprogramma’s. Je boekt alle vluchten en verblijven in samenwerking met lokale partners en zorgt voor de nodige reisdocumenten.
- Tegelijk blijf je nieuwsgierig zoeken naar nieuwe adressen en plekken om je aanbod te kunnen uitbreiden en fris uit de hoek te blijven komen. 
- Je helpt het hele team bij de aanmaak van brochures, het up-to-date houden van de website en de organisatie van presentaties, workshops, reisbeurzen en studiereizen.

Job Requirements

 
Je profiel:
- Je hebt een bachelor-diploma in toerisme of gelijkwaardig.
- Je hebt een tiental jaar ervaring en kennis van de toeristische sector, bij voorkeur in reizen op maat. 
- Een goede kennis van Azië is een pluspunt om op termijn onze Azië-afdeling verder te helpen uitbouwen.
- Je weet van aanpakken en stelt reisagenten originele droomreizen voor, gebaseerd op jouw persoonlijke kennis van de reisbestemmingen én die van je teamleden. Je werkt je voorstellen praktisch en nauwkeurig uit. Je bent flexibel, snel en efficiënt. Je bent sterk in communicatie en verkoop. 
- Microsoft Office, Amadeus en GDS hebben geen geheimen voor jou.
- Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, Frans en Engels.
- Je bent snel beschikbaar en hebt een wagen en rijbewijs.
 
Je krijgt:
- een boeiende uitdaging binnen een jong en dynamisch bedrijf
- een bediendecontract van onbepaalde duur 
- een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen
- on-the-job training en de kans om bij te leren dankzij workshops, studiereizen en beurzen
- een aangename werksfeer in een team vol gepassioneerde collega’s
 
Ben jij de TRAVEL DESIGNER die we zoeken? 
Stuur dan snel je cv, via MyTravelJob.be, t.a.v Anne-Leen De Backer.