Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Yield Employee - Oostende


Job ID: 51489
Job Views: 717
Location: West Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 02.26.2019

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 

Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 
 
Jobinhoud:
Als Yield employee sta je in voor de administratieve en operationele ondersteuning van de Yield Manager Flight Holidays en ga je zorgen voor een optimale communicatie- en infostroom. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:
-          Het invoeren, negotiëren en afhandelen van stop sales, releases en andere allotment gerelateerde issues
-          Je gaat mee het aanbod en de concurrentie analyseren
-          Het bijdragen aan de analyses van de markt en prijsontwikkelingen
-          Je levert een bijdrage aan de opmaak van rapporten om zo een optimale verkoop te realiseren
-          Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw bestemmingspakket dat je door en door kent, hiervoor ga je ook tot 2 keer per jaar op werkreis
-          Er is dagelijks contact met de Yield Managers, Product managers en buitenlandse partners, dit gebeurt zowel schriftelijk als mondeling
-          Je bent het aanspreekpunt voor hoteliers en zorgt voor een optimale dienstverlening.

Job Requirements


Are you the smile we need?
Je behaalde minstens een bachelordiploma of je hebt al een ervaring opgedaan in een commercieel-administratieve functie.
Het is een mooie plus als je kennis hebt van Jits, JIL en Cognos. Daarnaast heeft ook Excel weinig tot geen geheimen meer voor jou.
Je straalt en ademt ‘TUI’ volledig uit. “Trusted-Unique-Inspiring”, het zit in jouw DNA!
Communicatief ben je sterk, zowel mondeling als geschreven. Naar talen toe beheerst je vlot het Nederlands, Engels en Frans. Kennis Spaans is een mooie plus.

Already smiling? There's still more for you!
Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!
Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!
Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: Zo krijg je van ons geweldige kortingen op reizen!