Choose language

Company Info

Cruise Selection

Cruise Selection is de generaal agent voor: - Princess Cruises in België en Luxemburg, - Cunard Line in de Benelux, - P&O Cruises in de Benelux, - Silversea in de Benelux. Onder de naam Rivercruises.be biedt Cruise Selection riviercruises aan van maar liefst 15 verschillende rederijen die wereldwijd actief zijn. Als internationaal ...
read more

Cruise Consultant - Brecht


Job ID: 51466
Job Views: 459
Location: Antwerpen
Sector: Cruise & Ferries
Contract: Fixed: full-time
Posted: 02.01.2019

Job Description


Cruise Selection, gevestigd te Brecht en Echternach is op zoek naar gemotiveerde full-time medewerkers om ons topteam in Brecht te versterken.
De belangrijkste vereiste is dat je een passie hebt voor reizen.
Je zal terecht komen in een succesvol familiebedrijf actief in de verkoop van luxe cruises.

Jobomschrijving:
Als Cruise Consultant sta je samen met je collega’s in voor het dagelijks beheer van reservaties. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van offerteaanvragen wat betreft rivier- en zeecruises zowel telefonisch als via mail.
Verder ben je het aanspreekpunt voor de reisagent aangaande vragen over onze producten. Tenslotte kan je ons ook ondersteunen op allerhande evenementen.

Uw verantwoordelijkheden:
Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van cruisereizen
Je behandelt aanvragen, vraagt offertes op bij de verschillende rederijen, doet de facturatie,… Kortom je bent van A tot Z verantwoordelijk voor je dossier.
Je bent het aanspreekpunt van de reisagent of klant en beantwoordt hun vragen steeds met plezier.
Bij problemen onderzoek je de oorzaak en tracht je dit snel en efficiënt op tel ossen. Daarbij beoog je de impact tot een minimum te beperken en tegelijkertijd een structurele oplossing voor het probleem te vinden.
Indien nodig ben je back-up voor je collega’s.

Job Requirements


Uw profiel:
De ideale Cruise Consultant heeft minstens 3 jaar ervaring binnen de toeristische sector, is meertalig, nauwkeurig, klantgericht en commercieel ingesteld.
Uitstekende kennis Nederlands en een goede kennis van het Engels en Frans zijn cruciaal ( Duits is een plus) dit zowel mondeling als schriftelijk.
Je bent betrokken en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidszin met aandacht voor orde, stiptheid en stressbestendigheid.
Je bent flexibel om opgeroepen te worden bij problemen buiten de werkuren. Je werkt in een uurrooster van 09u00 tot 17u30 en hoeft onder normale omstandigheden geen weekends te presteren.
Kennis van Microsoft Office.
Teamplayer

Ons aanbod:
Cruise Selection biedt een zeer gevarieerd en verantwoordelijke job en een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen. Je komt terecht in een uiterst professionele doch familiale werkomgeving met een informele sfeer. Wij zorgen voor de nodige opleiding.

Interesse in deze vacature? 
Mail zo snel mogelijk je CV, via MyTravelJob.be, ter attentie van Rony Broun