Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

24/7 Junior Operations Officer - Zaventem


Job ID: 51425
Job Views: 3350
Location: Vlaams-Brabant
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 12.11.2018

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Binnen het 24/7 Customer Service Office team te Zaventem is TUI op zoek naar nieuwe Junior Operations Officer. Werken binnen deze afdeling betekent werken binnen het hart van het bedrijf!
Je hebt een unieke job met een flexibel takenpakket en uurrooster. 

What will you be doing? 
Samen met je collega’s sta je dag en nacht in voor de coördinatie van de vluchtverstoringen. Voor en na de shift wordt er een briefing gehouden onder de teams om een efficiënte werkdag te kunnen starten.
Naast de eigen mails controleren, maak je ook werk van de sociale media pagina’s en de delaymeldingen. Met een vlotte pen kan jij naargelang de TUI-waarden antwoorden op de berichten die verschijnen op Facebook, Twitter, Instagram en andere pagina’s.
Verder kunnen vertragingen, annuleringen of wijzigingen in de vliegschema’s grote gevolgen hebben. Deze taken hebben een hoge prioriteit en daarom werk jij enerzijds op een zelfstandige manier en anderzijds in samenwerking met andere afdelingen om tijdig tot een oplossing te komen.
Als centraal aanspreekpunt zorg je voor een optimale communicatie zowel naar interne als externe partners toe, alsook naar de klanten.
Administratieve taken zijn jou niet vreemd, en je kan aardig overweg met Excel en office pakket 365, binnen de functie dien je op een zelfstandige en tijdige wijze lijsten te kunnen opmaken voor Crisis situatie, flight delay management,…
Je zorgt ervoor dat de check-ins van de komende dag vlotjes kunnen verlopen en iedereen op zijn of haar respectievelijke stoel kan zitten.

Job Requirements


Are you the smile we need? 
Je bent een teamplayer
Je hebt een bachelordiploma met voorkeur in Toerisme
Je bent stressbestendig
Je kan correct en nauwkeurig werken
Je bent creatief en ziet in elke situatie een gepaste oplossing
Je hebt een grote passie voor toerisme en luchtvaart
Je bent sterk in geschreven communicatie zowel in Nederlands, Frans en Engels
Je hebt geen problemen met shiften (vroege, late en nachtshiften) en weekendwerk
Ben je gebeten door de luchtvaart? Heb je een bachelordiploma Toerisme of al enig relevante werkervaring binnen de toeristische sector? Ben je flexibel ingesteld? Schrikken afwijkende uren en dagen je niet af? Blijf je rustig en bedachtzaam in tijden van crisis? Dan ben jij de ideale persoon voor deze job!

Already smiling? There is still more for you!
We bieden jou een baan bij het grootste reisbedrijf van Europa met gedreven en enthousiaste collega's binnen TUI Benelux én daarnaast ook de mogelijkheid om samen te werken met onze Europese collega's in jouw vakgebied. Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf met heel wat internationale contacten.
TUI biedt je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen TUI Group via specifieke talent programma's en mogelijke opleidingen. Ook kun je via TUI aansluiten bij een hospitalisatieverzekering, als je dit zelf wenst. Werken bij een reisbedrijf heeft natuurlijk nog voordelen, zoals het boeken van je eigen reis of de reis van naaste familie mét personeelskorting. Daarnaast hebben we door contacten ook nog korting op verschillende hotels, vakantieparken en luchthavenparkings.
Een extra pluspunt aan deze job bij TUI te Zaventem is dat het gaat om een job waar vakantie en de luchthaven nooit veraf zijn!