Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Travel consultant bij onze TUI Partner Meetjesland


Job ID: 51410
Job Views: 637
Location: Oost-Vlaanderen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 11.20.2018

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 
 
Jobinhoud:
Als Travel Consultant denk je vanuit de klant. Een passend advies kunnen geven of het nu over een vliegvakantie, sneeuwvakantie, dichtbij vakantie of cruise gaat, jij bent dé bron van inspiratie voor de klant die op reis wil gaan. De klant is koning!
- Je onthaalt de klant en luistert naar zijn verwachtingen, je kan perfect detecteren wat zijn interesses en vakantiewensen zijn.
- Je stelt een gepast reisplan op, daarnaast houd je rekening met het budget en licht je hem in over de lopende TUI promoties.
- Je informeert de klant over de verblijfsmogelijkheden, bestemming, reisdocumenten, verzekeringen, autohuur, luchthavenvervoer en andere reis gerelateerde producten en diensten.
- Je werkt nauw samen met het TUI Customer Service Center om de telefonische oproepen en e-mails van onze klanten te behandelen. Ongeacht via welk kanaal de klant zijn reis heeft geboekt, hij kan ten allen tijde met zijn vragen bij een TUI medewerker terecht die dit op een professionele manier opvolgt en afhandelt.
- Flexibel zijn en zaterdagwerk schrikt jou niet af
- We zijn een hecht team en team spirit dragen we hoog in het vaandel

Job Requirements


Wat verwachten wij van jou?
- Een diploma in Toerisme en/of een eerste werkervaring binnen de toeristische sector is vereist om jou verder op te leiden en te ontwikkelen tot een echte vakantie expert.
- Jouw dynamische, klantgerichte en commerciële attitude dragen ertoe bij onze dienstverlening tot in de puntjes te verzorgen en onze bedrijfsdoelstellingen te behalen.
- Een uitstekende communicatie: je bent in staat om iedere klant verder te helpen. Uiteraard verwachten wij een goede tweetaligheid voor de tewerkstelling in een tweetalige regio.
- Je gaat nauwkeurig en zorgvuldig te werk om een feilloze administratie te kunnen garanderen.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een uitdagende job via contract van de TUI Partner, voor onbepaalde duur, in een TUI Partner shop waar je wordt omringd en begeleid door collega's die gepassioneerd zijn door hun vak. 
We bieden een marktconform loon, maaltijdcheques en bonus systeem.
Je zal deel uitmaken van een dynamisch bedrijf met heel wat internationale contacten.

Interesse?
Stuur je CV, via MyTravelJob.be, ter attentie van Luc Drubbel