Choose language

Company Info

BCD Travel

BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken. Travel managers en inkopers adviseren wij hoe zij meer kunnen halen uit hun zakenreisprogramma. Kortom, wij helpen onze ...
read more

Business Travel Consultant - Merelbeke


Job ID: 51386
Job Views: 439
Location: Oost-Vlaanderen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 10.29.2018

Job Description


Job Description:
In ons BTC in Gent zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team van Business Travel Agents. Heb jij enige tot ruime ervaring als Business Travel Agent en ben jij de pro-actieve teamplayer die we zoeken?

Als Business Travel Consultant zorg je voor de verkoop van alle soorten zakenreizen via alle vervoersvormen, vluchten, hotels, treinen etc. In het BTC werk je samen met je team voor een portfolio van klanten en je werkt ook voor klanten van andere teams. Je bent aanspreekpunt voor reizigers. Reizigers boeken reizen via onze online booking tools of vragen aan via mail of telefoon. Je behandelt eenvoudige maar veelal de meer complexe boekingen en door aandachtig te luisteren en actief vragen te stellen, geef je de juiste reisadviezen. Je draagt zorg voor een optimale dienstverlening aan onze zakenrelatie.

Over MSC:
BTC Gent bedient klanten in verschillende landen en talen per telefoon en email. Het kantoor werkt virtueel samen met onze andere BTC's en MSC's in Antwerpen en Brussel. Werkzaamheden worden flexible verdeeld in de teams, afhankelijk van de workload. Deze teams worden ondersteund door het Centrale Ticketing Service team, zij dragen zorg voor de administratieve afhandeling van tickets. De werktijden zijn in shiften tussen 8.30 en 18.00 uur.

Job Requirements


Jouw profiel
Een afgeronde toeristische opleiding 
1 jaar of meer jaar ervaring als Business Travel Consultant
Goede kennis van een boekingssysteem, bij voorkeur Amadeus
Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift
Goede communicatieve en commerciële vaardigheden
Een klant- en servicegerichte instelling en kwaliteit gedreven
Pro-actief en flexibel
Je bent in staat secuur en nauwkeurig te werken en hebt oog voor details.

Wat wij bieden:
Bij BCD Travel heb je als Business Travel Consultant interessante en veelzijdige baan in een internationaal bedrijf. Elke dag heb je een nieuwe uitdaging om de beste service en reisoplossingen te vinden. Daarnaast is de sfeer binnen het team goed en zijn er veel opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons Business Travel Academy.

Interesse? Solliciteer vandaag:
Is de functie van Travel Consultant jouw nieuwe functie binnen BCD Travel? Sttur je CV op via deze link: https://recruiting.adp.com/srccar/public/RTI.home?c=1203101&d=External&r=5000416109606#/ . Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Lina Sävström, Recruiter EMEA via jobsemea@bcdtravel.nl of +46 708 904 657