Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Medewerker Product Overland (Duits) - Oostende


Job ID: 51375
Job Views: 663
Location: West Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 10.23.2018

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 
 
In deze gevarieerde functie werk jij mee aan de Overland vakanties van TUI: autovakanties, dichtbijvakanties, skivakanties en citytrips. Je biedt commerciële, praktische en administratieve ondersteuning aan het commerciële product management van TUI Overland. Zo draag je bij aan een duurzame relatie met zowel collega’s als externe partners en sta je garant voor een vlekkeloze vakantie voor de TUI klant. 

Jouw gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: 
Je ondersteunt de Product Managers in het samenstellen van het productassortiment.
Je draagt bij aan het beheer van de producten om de kwaliteit zo te verzekeren en om mogelijke problemen te vermijden.
In overleg met de Commercial Manager en de Product Managers, sta je in voor het bijstellen van de verkoopprijzen (yielding) van de producten.
Je werkt mee aan promocampagnes (zowel geprint als online) om de verkoop van onze vakanties te ondersteunen. Je onderhandelt en houdt hiervoor rekening met interessante promoties, CSQ’s en beschikbaarheden van kamers/producten.
Om steeds het beste uit de markt te kunnen halen, beheer je de aanvragen van extra kamers (allotment) en maak je prijsvergelijkingen op.
Je zorgt voor een kennisoverdracht van Overlandvakanties, -producten en -leveranciers om betrokken afdelingen steeds op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen. Je werkt mee aan zowel interne als externe (product)presentaties en krijgt de kans om sporadisch deel te nemen aan interne en externe reisevents (beurzen, studiereizen, workshops,…).
Samen met je collega’s en in overleg met de Product Managers zoek je naar opportuniteiten om met interessante partners samen te werken: bezienswaardigheden en attracties in steden (Citytrips) en in Europa’s populairste vakantiebestemmingen (Autovakanties), maar ook skischolen (Skivakanties).

Job Requirements


Wat verwachten wij van jou?
Het TUI DNA “Trusted – Unique – Inspiring” zit in jouw bloed
Talenkennis, zowel schriftelijk als mondeling: Nederlands (zeer goed), Duits (zeer goed), Engels (goed) en Frans (goed)
Je bent een communicatief sterk persoon, zowel schriftelijk (bv. mailverkeer) als mondeling (bv. telefoongesprekken, presentaties,…)
Je bent commercieel ingesteld en hebt een neus voor opportuniteiten
Je bent proactief, neemt initiatief, denkt oplossingsgericht en werkt nauwgezet
Excel kent voor jou geen geheimen (formules, draaitabellen,…)
Je hebt minstens een bachelordiploma behaald of evenwaardig door ervaring

Wat kunnen wij jou bieden?
We bieden jou een job bij het grootste reisbedrijf van Europa. Naast het ondersteunen in de verschillende taken, zorgen de enthousiaste en ervaren collega’s van het team Overland er ook voor dat je zowel tijdens het werk (bv. teamlunches en teambuildings) als na het werk (bv. afterwork activiteiten) je Smile ontdekt. Natuurlijk heeft werken in een reisorganisatie ook andere voordelen, zoals de korting op reizen waar je na 6 maanden in dienst recht op hebt! Daarnaast biedt TUI ook een cafetariaplan aan, waarbij je zelf je eigen loonpakket kunt samenstellen naar eigen noden en wensen! TUI, als marktleider in de reissector, is een firma met heel wat doorgroeimogelijkheden. Een extra pluspunt aan deze job bij TUI in Oostende: je werkt op enkele minuutjes van de zee, vlak naast een park en met verschillende leuke lunchadresjes in de buurt. En dat allemaal zonder pendelstress!