Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Yield Manager Seat Only - Oostende


Job ID: 51354
Job Views: 252
Location: West Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 10.09.2018

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Wat ga je doen?
Jouw uitdaging is het optimaliseren van de verkoopprijs van onze vliegtuigtickets:
- Je maakt continu analyses op verschillende vlakken (capaciteit, bezetting, concurrentie, …)
- Je helpt mee met de uitwerking van promoties ter ondersteuning van de verkoop

Job Requirements


Wat verwachten we van jou?
Je hebt al minstens 3 jaar ervaring opgebouwd in de toeristische sector
Je hebt een analytische ingesteldheid en haalt plezier uit het werken met cijfers
Je kunt je focus lang behouden en houdt van puzzelen
Je bent niet bang om initiatief te nemen om de beste resultaten te behalen
Je durft zelfstandig beslissingen nemen
Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Engels en Frans
Je bent een enthousiaste en gemotiveerde teamplayer 

Wat bieden we jou?
We bieden jou een job bij de grootste reisorganisatie van Europa met enthousiaste collega's binnen TUI Benelux. Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf met heel wat internationale contacten.
Naast een internationale reisorganisatie is TUI ook een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Zo kan je gratis met de trein naar Oostende komen én kan je van ons een fiets krijgen om de 2 km van het station tot aan de hoofdzetel af te leggen. Elke week wordt ook vers fruit voorzien voor iedereen.
Collega’s en sfeer op het werk zijn voor ons ook enorm belangrijk. Daarom voorzien we elke maand aan ‘Happy People Pub’ in onze bistro waar je even kunt bijkletsen met de collega’s met een hapje en een drankje.
TUI biedt je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen TUI Group via specifieke talent programma's en mogelijke opleidingen. Daarnaast biedt TUI ook een cafetariaplan aan, of je kan je via TUI aansluiten bij een hospitalisatieverzekering, als je dit wenst. Werken bij een reisbedrijf heeft natuurlijk nog voordelen, zoals het boeken van je eigen reis of de reis van naaste familie mét personeelskorting. Daarnaast hebben we door contacten ook nog korting op verschillende hotels, vakantieparken en luchthavenparkings. Om hier volop van te genieten, voorziet TUI bovenop de wettelijke verlofdagen elke 4 maanden nog een extra TUI-dag verlof!
Een extra pluspunt aan deze job bij TUI te Oostende is dat het gaat om een job aan zee, zonder pendelstress!