Choose language

Company Info

FCM Travel Solutions

FCM Travel Solutions is een vooraanstaand reisagentschap met in België kantoren in Zaventem, Antwerpen en Lasne en in Luxembourg. Wij leggen ons toe op uitmuntende, professionele dienstverlening aan middelgrote en grote bedrijven. We maken deel uit van de Australische beursgenoteerde Flight Center Group en kunnen steunen op ons wereldwijd ...
read more

A la carte Travel Consultant - Zaventem


Job ID: 51346
Job Views: 220
Location: Vlaams-Brabant
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 10.08.2018

Job Description


FCM Travel Solutions is een toonaangevend en continu groeiend reisbureau dat wereldwijd behoort tot de top vijf bureaus met een op maat gemaakte aanpak voor klanten. 

We hebben een netwerk dat zich wereldwijd uitstrekt over meer dan 90 landen, met meer dan 6000 medewerkers. Gedurende zeven opeenvolgende jaren zijn wij erkend als 's werelds meest toonaangevende Travel Management Company met de gewaardeerde “World Travel Awards” (2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011). Vandaag willen we onze jonge, dynamische en groeiende organisatie in Zaventem versterken met een:

(M/V) A LA CARTE TRAVEL CONSULTANT

Wil je het dromen, het leven en het verkopen? Als dit je opwindt, dan ben je toe aan een avontuur!

Bij FCM Travel Solutions zijn we gepassioneerd over wat we doen en jij zult dat ook moeten zijn. We zijn op zoek naar mensen die verkoopgericht en resultaatgericht zijn en die ernaar streven om onze klanten een geweldige reiservaring te bieden. Je zult dol zijn op de gedachte om doelen te overschrijden en daardoor beloningen te verdienen.

Job Requirements

 
Je profiel (kennis en vaardigheden): 
Je bent verkoop- en doelgericht en levert service op maat. Je begrijpt de wensen van je klant en gaat samen met hem op zoek naar dié vakantie die aan zijn verwachtingen voldoet.
Je bent een echte wereldreiziger en je kan je klant inspireren door je ervaring met en passie voor het reizen.
Je bent een academische hoogvlieger. 
Je houdt van uitdagingen en zult dol zijn op de gedachte aan een carrière die je kansen kan brengen.
 
Ons aanbod :
Voltijdse tewerkstelling als a la carte reisconsulent(e).
Ons eigen interne Learning Centre - We zullen je voorzien van alle tools die je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan, evenals permanente training om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.
Korting op reisvoordelen - Wij houden je op de hoogte van alle exclusieve en branchespecials.
Nationale en internationale awardnachten, buzz-avonden, conferenties, FAM-uitstapjes... de lijst gaat maar door.
Loopbaanontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
Ongeëvenaarde bedrijfscultuur.
 
Interesse?
Is je interesse gewekt en voel je je aangesproken om ons loyaal en vooruitstrevend team te komen vervoegen, stuur vandaag nog je CV, via MyTravelJob.be, door naar Kelly Scheers