Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

GDS administrator - Oostende


Job ID: 51328
Job Views: 627
Location: West Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 09.18.2018

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 
 
Je bent in deze functie de administratieve duizendpoot op onze “Transport” afdeling rond alles wat te maken heeft met vragen / administratie rond de GDS systemen. GDS staat voor “globaal distributie systeem” en verwijst naar de reservatiesystemen voor het beheer van de stoelen op onze vluchten (TUI fly). Je denkt ook mee aan onze strategie van de airline distributie van de toekomst.

Je beantwoordt de mails die in onze GDS mailbox terecht komen. Dit gaat van FAQ vragen tot technische vragen over de GDS.
Je bekijkt alle aanvragen van reisagenten rond refunds en bezorgt hen de juiste info.
Je geeft input aan de boekhouding omtrent debetfacturen.
Je zoekt in onze verschillende systemen naar de oorzaken van failed bookings en niet geautomatiseerde wijzigingen.
Je zoekt naar verbetering en automatisering van de processen en procedures.
Je werkt mee aan projecten en dat doe je in samenwerking met IT om de nodige tests uit te voeren.
 

Job Requirements


Are you the smile we need?
Je hebt een eerste werkervaring binnen TUI OF kennis van een GDS systeem, bij voorkeur Amadeus.
Een IATA diploma is een pluspunt maar geen absolute vereiste.
Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels.
Je bent nauwkeurig en kan zeer geconcentreerd werken.
Je bent flexibel qua werkuren, vooral in de piekperiodes
Je bent bereid om de nieuwe evoluties in de luchtvaart aan te leren
Naast de GDS, sta je ook open om andere distributie systemen te leren kennen
Je kan in een team werken

Already smiling? There’s still more!
We bieden jou een baan bij het grootste reisbedrijf van Europa met gedreven, enthousiaste collega's binnen TUI Benelux én daarnaast ook de mogelijkheid om samen te werken met Europese collega's in jouw vakgebied. Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf met heel wat internationale contacten.
TUI is er ook voor gekend dat we heel erg pro duurzaamheid zijn. Zo kun je gratis met de trein naar Oostende komen én kun je van ons een fiets krijgen om de 2 km van het station tot onze hoofdzetel af te leggen. Elke week wordt ook vers fruit voorzien voor iedereen.
Collega’s en sfeer op het werk zijn voor ons ook enorm belangrijk. Daarom voorzien we elke maand aan ‘Happy People Pub’ in onze bistro waar je even kunt bijkletsen met de collega’s met een hapje en een drankje.