Choose language

Company Info

via Freshfield Recruitment

Freshfield Recruitment, gevestigd in Diegem, is een "boutique style" executive search company, ook wel een headhunter genoemd. We zijn een innovatieve provider van professionele recruitment, talent management en people development diensten. We richten onze focus op de volgende industrieën en sectoren: - Travel & Tourism, ...
read more

Sales Executive Uniglobe Robins Travel - Wilrijk


Job ID: 51321
Job Views: 394
Location: Antwerpen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 09.04.2018

Job Description


Omschrijving bedrijf:
Met vestigingen in meer dan 60 landen is UNIGLOBE Travel de grootste onafhankelijke reisorganisatie ter wereld. Het mondiale franchisenetwerk bundelt ruim 30 jaar ervaring in zakelijke reizen en is goed voor een jaarlijkse omzet van € 4 miljard. Onze gezamenlijke inkoopkracht stelt ons in staat om wereldwijd de beste reismogelijkheden te bedingen tegen de scherpste tarieven.
In België bestaat UNIGLOBE Travel uit 15 zelfstandige agentschappen in Vlaanderen die een gemeenschappelijke omzet draaien van 150 miljoen €. 

Jobomschrijving:
Als Sales Executive voor UNIGLOBE Robins Travel in Wilrijk ga je actief en systematisch op zoek naar nieuwe klanten. Je overtuigt bedrijven om hun zakenreisportefeuille bij UNIGLOBE Robins Travel onder te brengen. Je hebt kennis van zaken en weet te onderhandelen, met klanten en leveranciers. 
Daarnaast ben je met je communicatieve en analytische geest, een aangenaam aanspreekpunt voor je collega’s als het gaat over de optimalisatie van vraag en aanbod tussen klanten en leveranciers. 
Je bent de ambassadeur van UNIGLOBE Robins Travel. 

Job Requirements


Profiel:
Je komt uit de reiswereld en wil verder in een zeer gevarieerde job. Je bent sociaal en commercieel ingesteld. Je bent een doorzetter die gedisciplineerd naar resultaten streeft. Frans en Engels beheers je, zowel gesproken als geschreven.  Vlot, verzorgd en vol enthousiasme, zien wij jou graag komen, elke dag. 
 
Aanbod:
• Een bediendecontract van onbepaalde duur
• Een goed salaris in functie van je ervaring en kwaliteiten. 
• Bedrijfswagen
• Extra-legale voordelen eigen aan de sector
• Een kans om je te ontplooien binnen een kantoor waar je 100% commerciële verantwoordelijkheid draagt.
 
Interesse?
Stuur je CV ter attentie van Jeroen van der Velde, Managing Director bij Freshfield Recruitment, hét in travel gespecialiseerde wervings-en selectiekantoor, dat gemandateerd werd om de juiste kandidaat te vinden. Stuur je CV naar jeroen.vandervelde@freshfield.be of bel naar 02/719.03.55 voor meer info.