Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Product Manager TUI Sports - Oostende


Job ID: 51320
Job Views: 459
Location: West Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 09.04.2018

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 
 
Als Product Manager TUI Sports, is het jouw missie om voor jouw sport produktlijnen een optimale marktpositie te bereiken. Jouw takenpakket ziet er zo uit:
-        Je werkt het productaanbod uit op basis van marktonderzoek aangevuld met concurrentieanalyses
-        Je draagt bij tot het productieproces door middel van innovatieve en creatieve ideeën gecombineerd met strategische keuzes
-        Je ziet toe op de rendabiliteit van de produktlijnen
-        Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en ondersteuning van de verkoop op lange termijn
-        Je doet prospectie van bestaande en nieuwe produkten op bestemmingen; daarvoor bezoek je dus frequent (mogelijke) bestemmingen van TUI.
-        Gezien het grotendeels om nieuw te ontwikkelen produkten gaat, ben je zeer pro-actief ingesteld en een geboren ondernemer van nature

Job Requirements


Are you the smile we need?
Na het behalen van jouw masterdiploma in een economische richting, heb je al een eerste ervaring. Dit kan in een gelijkaardige functie zijn, maar ook in een andere productgerichte functie bij een Touroperator.
Je beheerst vlot het Nederlands, Frans en Engels; dit zowel geschreven als gesproken. Kennis Spaans is een mooie plus.
Je bent stressbestendig, secuur en analytisch. Ook ben je heel communicatief en commercieel ingesteld. Flexibiliteit is een must in deze rol, je zal ongeveer 50 dagen per jaar reizen!

Already smiling? There's still more for you!
Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!
Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!
Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: Zo krijg van ons geweldige kortingen op reizen! Om deze voordelen extra goed te benuttigen, voorzien we iedere 4 maand een extra TUI-verlofdag.
Een extra pluspunt aan jouw functie bij TUI te Oostende: Het gaat om een job aan zee, zonder pendelstress! Kom je met de trein? Dan voorzien we een fiets voor jou om de afstand tot aan de hoofdzetel af te leggen.