Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Marketing Coordinator met specialisatie Email marketing - Oostende


Job ID: 51306
Job Views: 495
Location: West Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 08.28.2018

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 
 
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en uitvoeren van de CRM marketing programma's van TUI in België, om zo de commerciële waarden in alle stadia van de customer lifecycle & journey, kanalen en touchpoints te maximaliseren.

Je takenpakket bestaat onder andere uit:
Plannen, coördineren en uitvoeren van de bestaande dagelijkse en wekelijkse 1op1 communicatie campagnes waaronder e-mail, direct mail, SMS- en pushberichten
Verzamelen van alle content voor communicatie zoals aanbiedingen, foto's, brandingsboodschappen, acties etc
Uitwerken van het  e-maildesign binnen gestelde kaders in html
Beheren van de planning
Copywriting
Coördineren van issues en wijzigingen in bestaande  e-mailprogramma's en overige 1op1 communicatie, zodat deze tijdig opgelost raken en het goede verloop van de marketingprogramma's verzekerd wordt
Bijsturen van de CRM campagnes op KPI's als conversie, webtraffic, Open & Click rates, en verbetervoorstellen brengen om deze campagnes steeds te innoveren en de doelstellingen te behalen
Doorvoeren van verbeteringen in de uitingen o.b.v. wekelijkse resultaten
Delen van resultaten binnen de organisatie
Opzetten van efficiënte processen en werkafspraken met alle stakeholders 
Coördineren, uitvoeren en evalueren van A/B testen, en bijdragen aan een positieve testmentaliteit binnen CRM om volledig afgewerkte marketingcampagnes/producten op de markt te zetten
Bijdragen aan de personalisatie van de 1op1 marketing communicatie, in e-mail en overige 1op1 middelen om via deze manier nog meer conversies te bekomen.
Beheren van de e-mails in de Email marketing tool om de werking hiervan te verzekeren.
Bijdragen aan data capture initiatieven (zoals leadwerving) binnen de kaders van de datamanagement strategie om de continuïteit van de database te verzekeren.
Regelmatig internationale contacten met collega's in andere landen (Nederland, UK, . . . ) en ad hoc korte internationale verplaatsingen.

Job Requirements


Are you the smile we need?
Je behaalde een Bachelordiploma en hebt een 2tal jaar ervaring intern of in een gelijkaardige functie
Je hebt oog voor detail en je hebt een goed analytisch inzicht
Communicatief ben je heel sterk (NL, FR, ENG) en dit zowel gesproken als geschreven
Je bent een echte teamplayer en om in dit team samen te werken ben je ook bereid om je ad hoc internationaal te verplaatsen
Je bent ook zelfstandig en commercieel ingesteld.
Kennis van en ervaring met HTML,  IBM Watson Campaign planner/Silverpop of een andere Email marketing tool is een pluspunt

Wat bieden we jou?
Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!
Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!
Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: zo krijg je van ons geweldige kortingen op de TUI vakanties! Om van deze voordelen extra te kunnen genieten, voorzien we 3 extra verlofdagen per jaar. 
Een extra pluspunt aan jouw functie bij TUI te Oostende: Het gaat om een job aan zee, zonder pendelstress! Kom je met de trein? Dan voorzien we een fiets voor jou om de afstand tot aan de hoofdzetel af te leggen. 
Zou je graag meer informatie krijgen over de inhoud van deze functie of het functioneren van het team? Stuur dan een mailtje naar careers@tui.be en we brengen je in contact.