Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

24/7 Junior Duty Officer - Zaventem


Job ID: 51276
Job Views: 4727
Location: Vlaams-Brabant
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 07.24.2018

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Functieomschrijving:
Voor de 24/7 Nooddienst te Zaventem is TUI op zoek naar nieuwe Customer Service Duty Officers.  Werken binnen deze afdeling betekent werken binnen het hart van het bedrijf!
Je hebt een unieke job met een flexibel takenpakket en uurrooster. Hieronder een beschrijving van de belangrijkste taken:
Samen met je collega’s sta je dag en nacht in voor de coördinatie van de vluchtverstoringen.
Vertragingen, annuleringen of wijzigingen in de vliegschema’s kunnen grote gevolgen hebben. Jij kan enerzijds op een      zelfstandige manier en anderzijds in samenwerking met andere afdelingen tot een oplossing komen.
Als centraal aanspreekpunt zorg je voor een optimale communicatie zowel naar interne als externe partners toe, alsook naar de  klanten.
Sociale media is voor jou niet vreemd. Met een vlotte pen kan jij naargelang de TUI-waarden antwoorden op de berichten die verschijnen op Facebook, Twitter, Instagram…

 

Job Requirements


Profiel:
Ben je gebeten door de luchtvaart? Heb je een bachelordiploma Toerisme of al enig relevante werkervaring binnen de toeristische sector? Ben je flexibel ingesteld? Schrikken afwijkende uren en dagen je niet af? Blijf je rustig en bedachtzaam in tijden van crisis?

Dan ben jij de ideale persoon voor deze job!