Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Commercieel Specialist Wereldreizen - Zaventem


Job ID: 51275
Job Views: 781
Location: Vlaams-Brabant
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 07.24.2018

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 
Als Commercieel Specialist Wereldreizen, dé bron van inspiratie, bied jij passend advies op maat aan onze klanten en reisagenten. Door de combinatie van jouw commercieel talent en jouw affiniteit voor reizen, zoek je samen met jouw collega’s van het Salescenter de mooiste wereldreis uit ons aanbod voor onze klant! Iedere dag ziet er opnieuw uit als een fijne uitdaging:

Vanaf jouw eerst koffie in de ochtend tot het afsluiten van jouw werkdag, ben jij hét aanspreekpunt over wereldreizen. Je gaat telefonisch en online aan de slag met allerlei vragen van klant en reisagent. Vanzelfsprekend bereid jij de reizen van onze klanten voor en maakt hiervoor de nodige offertes op.
Samen met jouw collega’s ga je aan de slag om onze producten en promoties te verkopen. Je voert gestructureerde verkoopgesprekken en neemt af en toe deel aan beurzen, vakantiesalons en workshops. Op deze manier weet je onze klanten te overtuigen van hun droomreis!
Als Specialist sta je in voor de volledige verwerking van alle binnenkomende reserveringen. Je boekt de reis technisch in, doet de nodige aanvragen ter plaatse, voorziet alternatieven bij overboekingen en dubbelcheckt of onze klanten de nodige reisdocumenten krijgen. Als Specialist ben je dossierbeheerder voor alle VTB & TUI groepsreizen.
Je staat mee aan de wieg van onze gloednieuwe boekingstool ‘My Travel Mate’.
 
Last but not least… Als Commercieel Specialist Wereldreizen kom je in aanraking met reizen overal ter wereld! Hou je van Afrika, Azië, Amerika of zoek je het liever dicht bij huis in Europa? Je gaat aan de slag met één (of meerdere) van deze werelddelen!

Job Requirements


Are you the smile we need?
Na het behalen van jouw bachelor diploma, of na enige werkervaring, ben je volledig klaar voor deze commerciële uitdaging!
Als administratieve duizendpoot werk je accuraat en gestructureerd, je speelt met het MS Office pakket. Je komt terecht in een internationale omgeving, hierbij verwachten we van jou dat je een zeer goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels hebt. Op deze manier kan je als verkoper klantgericht aan de slag en communiceer je, zowel schriftelijk als mondeling, vlot.
Onze waarden “Trusted – Unique – Inspiring” beschrijven jou volledig. TUI zit in je DNA! Daarnaast heb je een passie voor verre reizen en verschillende culturen. Je vindt het fantastisch om flexibel te werken en bent bereid om af en toe te reizen en in het weekend te werken.

Already smiling? There’s still more for you!
Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!
We bieden een marktconform loon, aangevuld met maaltijdcheques. Je kan je bij TUI aansluiten voor een hospitalisatieverzekering, als je dit zelf wenst.
Binnen de TUI Group kan je jezelf verder ontwikkelen via specifieke talent programma's en tal van mogelijke opleidingen. Daarnaast biedt TUI ook een cafetariaplan aan, waarbij je zelf je eigen loonpakket kunt samenstellen naar eigen noden en wensen.
Werken bij een reisbedrijf heeft natuurlijk nog voordelen, zo krijg je van ons geweldige kortingen op de TUI vakanties! Om van deze voordelen extra te kunnen genieten, voorzien we 3 extra verlofdagen per jaar.