Choose language

Company Info

via Freshfield Recruitment

Freshfield Recruitment, gevestigd in Diegem, is een "boutique style" executive search company, ook wel een headhunter genoemd. We zijn een innovatieve provider van professionele recruitment, talent management en people development diensten. We richten onze focus op de volgende industrieën en sectoren: - Travel & Tourism, ...
read more

Reservatiemedewerk(st)er Penta Reizen - Izegem


Job ID: 51232
Job Views: 4961
Location: West Vlaanderen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 06.12.2018

Job Description


Omschrijving bedrijf:
Penta Reizen - Selectair uit Izegem is een bekend en gereputeerd reiskantoor in de streek. Het team van 7 personen timmert elke dag opniew aan de weg en biedt een ruime waaier aan diensten en formules aan, met een sterke focus op zowel vakantie- als zakenreizen.
Penta Reizen – Selectair, zoekt een nieuwe reservatiemedewerk(st)er voor onmiddellijke indiensttreding.

Jobomschrijving:
Als reservatiemedewerk(st)er adviseer je de klanten bij het samenstellen van hun reis, en voer je alles van begin tot eind uit (reservatie, opmaak documenten, …).  De vrije plaats is voor de ‘klassieke forfaitverkoop’, maar gezien de aard van het kantoor, dien je veel reizen op maat uit te werken.  Je wordt tevens verantwoordelijk voor bepaalde groepsreizen.  

Job Requirements


Profiel: 
• Ervaring (produktkennis!) in de reissector is een must.
• Ten dienste staan van klanten en ze de gewenste service geven is een gave die je prima beheerst.
• Uitstekende kennis van Nederlands, goede kennis van Engels en Frans.  Met kennis van andere talen (Spaans, Duits of West-Vlaams) scoor je extra punten.
• Kennis van de klassieke boekingsplatformen (vb BTN) is gewenst.  Kennis van Galileo is een plus.
• Zelfstandig kunnen werken, flexibele instelling.
• Stressbestendig.

Aanbod: 
Een voltijdse betrekking met competitief salaris en uitgebreide voordelen eigen aan de reis-sector.

Wil je deel uitmaken van het team? 
Stuur je CV ter attentie van Jeroen van der Velde, Managing Director bij Freshfield Recruitment, hét in travel gespecialiseerde wervings-en selectiekantoor, dat gemandateerd werd om de juiste kandidaat te vinden. Stuur je CV naar jeroen.vandervelde@freshfield.be of bel naar 02/719.03.55 voor meer info.