Choose language

Company Info

BCD Travel

BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken. Travel managers en inkopers adviseren wij hoe zij meer kunnen halen uit hun zakenreisprogramma. Kortom, wij helpen onze ...
read more

Junior Travel Consultant - Berchem of Zwijndrect (naar keuze)


Job ID: 51220
Job Views: 914
Location: Antwerpen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 05.28.2018

Job Description


Wil jij graag alles leren over zakenreizen en aan de slag als Junior Travel Agent?

Full time (80 tot 100%) 

Geen zee te hoog, geen haven te ver. Geen enkel vervoer vraagt meer expertise dan het vervoer van maritiem personeel. Elke havenstad ter wereld is een potentiële bestemming voor internationale scheepvaart en cruiseschepen, van offshore tot baggerschepen.

Dit alles vereist een travelexpert die meer in zijn mars heeft dan een gewoon vliegticket. Je behandelt dagelijks de inkomende reserveringsaanvragen per telefoon of via mail. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zakelijke klanten. Je verstrekt reisdetails en verkoopt aanverwante producten, zodat aan de behoefte van de klant wordt voldaan.

Over de inplant
Op de inplant werk je samen met het team van ca 14 collega's voor één klant voor het vervoer van Maritiem personeel. Je werkt in shiften tussen 8.00 en 18.00. Overzicht shiften: 8.00-16.15/8.30-16.45/ 9.00-17.15/9.45-18.00 en 45 minuten lunchpauze.
 

Job Requirements


Jouw profiel:
 Vloeiend Engels en Nederlands, schrijven en spreken
Klantgericht en stressbestendig, je weet de balans te bewaren tussen kwantiteit en kwaliteit
Positief en open minded

Wat wij bieden:
Bij BCD Travel heb je als Business Travel Consultant interessante en veelzijdige baan in een internationaal bedrijf. Elke dag heb je een nieuwe uitdaging om de beste service en reisoplossingen te vinden. Daarnaast is de sfeer binnen het team goed en zijn er veel opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons Business Travel Academy.

Interesse? Solliciteer vandaag:
Is de functie van Travel Consultant jouw nieuwe functie binnen BCD Travel? Klik dan op dez link om ons je CV te bezorgen: https://recruiting.adp.com/srccar/public/RTI.home?c=1203101&d=External&r=5000368342606#/ 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Rosemarie Beentjes, Recruiter Business Partner EMEA via jobsemea@bcdtravel.nl opens an email client application of 0031-205621735.