Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Airline Sales Assistant - Oostende


Job ID: 51151
Job Views: 1582
Location: West Vlaanderen
Sector: Airlines
Contract: Temporary- Interim
Posted: 03.19.2018

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Als Airline Sales Assistant ondersteun je de Airline Sales Manager. Deze is verantwoordelijk voor het realiseren van het hoogst mogelijke rendement van de vloot d.m.v. verkoop van vrije vlootcapaciteit die niet is ingepland noch voor Touroperator noch voor Flight Only met als doel de vooropgestelde verkoopsobjectieven te realiseren.
Je staat in voor vluchtvoorbereidingen van de geplande ad hoc vluchten
Je hebt contact met brokers om zo de nodige details te bekomen ter voorbereiding van hun vlucht
Je zorgt voor het voorbereiden en opladen van de passagierslijsten

Job Requirements


Are you the smile we need?
Je behaalde een Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring, een eerste ervaring binnen toerisme is een mooi pluspunt!
Je bent commercieel ingesteld en communicatief sterk in zowel Nederlands, Frans als Engels.
Je werkt nauwkeurig en georganiseerd, daknzij jouw flexibiliteit en enthousiasme kun je ook perfect omgaan met stress en deadlines.
Je bent beschikbaar van april 2018 tot juni 2018.

Already smiling? There's still more for you!
TUI Belgium biedt jouw een afwisselende functie aan in een uitdagende, internationale omgeving waar het vakantiegevoel nooit ver weg is!
We bieden jou de kans om jezelf te ontplooien tijdens een contract van bepaalde duur.  Ontwikkel jezelf verder in de internationale omgeving en wie weet welke kansen na jouw tewerkstelling op je af komen! Daarnaast krijg je van ons ook een competitief salaris aangevuld met maaltijdcheques.