Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Sales Support & Project Manager - Oostende


Job ID: 51150
Job Views: 1170
Location: West Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 03.19.2018

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 
 
Als Sales Support & Project Manager sta je in voor het volledige proces rond het uitwerken en afleveren van projecten. Deze projecten vormen de basis voor een optimalisatie van de communicatie en verkooptools naar de reisagent. Daarnaast ondersteun je ook  de Head of Third Party Retail, de Accountmanagers en de Product Promotion Manager. In deze gevarieerde job ben je een belangrijke schakel in de werking van het distributieteam.  

Jouw taken zien er als volgt uit:
Je bent verantwoordelijk voor alle projecten. Dit houdt in dat je zowel intern als extern het aanspreekpunt en de coördinator bent. Zo ben jij dé verbindingsofficier tussen de interne en externe partijen.  Je zal bijvoorbeeld instaan voor de automatisatie van het Smileyssysteem, het bouwen van een nieuw communicatieplatform voor de B2B in België en het ontwikkelen van een applicatie voor studiereizen.
Rapporten zijn jou niet vreemd. Met jouw analytisch inzicht weet je als geen ander opportuniteiten uit de cijfers te toveren. Je verzamelt en analyseert cijfers voor de Accountmanagers, de Product Promotion Manager en de Head Of  Third Party Retail.
Je assisteert de Accountmanagers met het opmaken van contracten, biedt hen (technische) ondersteuning, volgt concrete (marketing) acties op en voorziet ook de nodige communicatie naar de reisagent.
Als medewerker van het distributieteam neem je occasioneel deel aan evenementen en studiereizen. 

Job Requirements


Are you the smile we need?
Sta je op met een ontembare drive om elke dag de beste te zijn?
Kent jouw wil geen grenzen ?
Zit TUI in je DNA ?
Dan bij jij misschien wel de persoon die we zoeken !
Je behaalde een bachelordiploma of hebt reeds een mooie ervaring binnen TUI opgebouwd. Momenteel ben je klaar voor een nieuwe uitdaging binnen ons bedrijf die je met de bekende TUI-smile zal aangaan.

Als Sales Support & Project Manager kan je zelfstandig werken, je vastbijten in een thema en ben je creatief waardoor je ieder project tot een goed einde brengt. Je neemt initiatief, gaat georganiseerd aan de slag en je kan het overzicht behouden over de verschillende taken die jij en het team moeten volbrengen. Je bent zowel commercieel als analytisch ingesteld en durft ook doorduwen zodat taken tijdig volbracht worden. Sommige zaken zullen onverwachts maar snel gerealiseerd moeten worden; je kan dus omgaan met deze stresssituaties en bent hier de geknipte, flexibele persoon voor.

In jouw rol moet je duidelijk kunnen communiceren en rapporteren naar jouw leidinggevende en binnen het team. Aangezien je in een internationale omgeving werkt, is het belangrijk dat je een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels hebt. Daarnaast zijn een goede kennis van Excel en Powerpoint een groot pluspunt.
Last but not least… Je straalt en ademt ‘TUI’ volledig uit. “Trusted-Unique-Inspiring”, het zit in jouw DNA!

Already smiling? There's still more for you!
Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!
Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!
Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: Zo krijg je van ons geweldige kortingen op reizen!
Een extra pluspunt aan jouw functie bij TUI te Oostende: Het gaat om een job aan zee, zonder pendelstress!