Choose language

Company Info

Airstop

Een volwaardig en volledig onafhankelijke reisagentschapsketen, erkend door Toerisme Vlaanderen.  Dit wil zeggen dat Airstop niet alleen mag bemiddelen tussen jou en de touroperators en luchtvaartmaatschappijen, maar ook zonder beperking reizen mag organiseren. Onze onafhankelijkheid is zeer belangrijk. In tegenstelling tot bepaalde ...
read more

Travel Companion - Airstop Contact Center Gent


Job ID: 51142
Job Views: 939
Location: Oost-Vlaanderen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 03.08.2018

Job Description


Ben jij zoals wij door de reismicrobe gebeten? Kennen bepaalde stukken van de wereld geen geheimen
meer voor jou, maar ben je nog steeds nieuwsgierig naar onontgonnen gebieden? 
Liggen service, respect, innovatie en het delen van ervaringen je nauw aan het hart? 
Dan ben je wellicht de geknipte persoon om ons team te versterken!

AIRSTOP is op zoek naar een TRAVEL COMPANION voor Airstop Contact Center te Gent.

Job description:
In ons Customer Service Center kom je in een stimulerende werkomgeving terecht met collega’s die evenveel van reizen houden als jij. Je behandelt er telefoonoproepen, mails en berichten via sociale media van klanten en je bent een geboren verkoper die, met een uitstekend gevoel voor service, advies en klantvriendelijkheid, ook de klanten in de shop beneden te woord kan staan. 

Job Requirements


Profiel:
Jouw kennis en ervaring zijn van doorslaggevend belang bij het creëren van een unieke reiservaring voor onze klanten. Met hun verwachtingen en dromen in het achterhoofd, zorg jij ervoor dat iedereen de wereld op zijn eigen manier kan beleven. Daarnaast zorgt je commerciële flair voor de grote meerwaarde.
Ben je ook flexibel en dynamisch ingesteld en wil je ook tijdens het weekend werken? Dan is deze gevarieerde job echt iets voor jou.

Aanbod:
Wij bieden een competitief salaris aangevuld met extra-legale voordelen. Om je kennis te vervolledigen bieden we intensieve opleidingsprogramma’s aan en laten wij je ook de wereld ontdekken door je er zelf op uit te laten trekken. 

READY FOR TAKE OFF?
Bezorg ons dan je CV, via MyTravelJob.be, t.a.v Kim Meyssen
Tot binnenkort!