Choose language

Company Info

Joker

Joker is al meer dan 30 jaar het synoniem van avontuurlijk en voordelig reizen. Onze klanten stellen onze unieke reisbestemmingen, het deskundig advies, de boeiende presentaties en de exclusieve promoties van Joker erg op prijs. Reizen met Joker is meer dan zich verplaatsen van A naar B. Het is reizen met respect voor de mens, de natuur, ...
read more

Airbroker Flight Specialist (m/v/x) bij Boundless - Mechelen


Job ID: 51135
Job Views: 934
Location: Antwerpen
Sector: Air Brokers
Contract: Fixed: full-time
Posted: 02.27.2018

Job Description


Vacature Airbroker Flight Specialist (m/v/x) bij Boundless, de B2B airbroker van Joker (hoofdkantoor Mechelen, op 400 meter van station)

Doel van de functie:
De Boundless Airbroker Flight Specialist (AFS) is een echte specialist op het gebied van alles wat met luchtvaart & vliegtickets te maken heeft.  De Boundless AFS is mee verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen (klantgericht, innoverend, stimulerend, winstgevend) en prioriteiten van de airbroker Boundless in Mechelen.  De Boundless AFS wordt aangestuurd door de teamleaders van Boundless.

Job Requirements


Profiel

Opleiding:
-    Bachelor Toerisme, mét enkele jaren ervaring in de verkoop van vliegtickets.
Kennis en ervaring
-    goede marktkennis van de reis- en luchtvaartsector
-    goede kennis Microsoft Office (PowerPoint, Word, Excel)
-    vlot kunnen omgaan met een GDS, bij voorkeur Amadeus
-    vlot kunnen omgaan met een administratiesysteem, bij voorkeur Servico
-    perfect Nederlandstalig
-    zeer goede kennis van Engels en Frans
-    uitgebreide wereldwijde reiservaring, op een avontuurlijke en duurzame manier

Vaardigheden:
1.    Commercieel en kwaliteitsgericht werken.  Denken en handelen vanuit klantbehoeften. Actief gericht zijn op het behalen van resultaten en doelstellingen, initiatief nemen bij tegenvallende resultaten.
2.    Klantgerichtheid. Het vermogen om de wensen en behoeften van de klant correct in te schatten en hiernaar te handelen.  Creëren van een vaste relatie met klanten.
3.    Plannen en organiseren. Het eigen werk organiseren, doelstellingen realiseren, beschikbare tijd en energie richten op de hoofdzaken.
4.    Sociale en communicatieve vaardigheden. Gemakkelijk contact kunnen leggen in gesprekken met verschillende doelgroepen. Enthousiasmeren van collega’s. Goede schriftelijke en mondelinge doelgroepgerichte en empatische communicatie.
5.    Analytisch vermogen. Informatie kunnen analyseren en daaruit de gepaste conclusies kunnen trekken.  Gedrag aanpassen in functie van veranderende omstandigheden.
6.    Doortastend kunnen handelen. Crisissituaties aankunnen. Praktisch ingesteld, probleemoplossend.
7.    Zin voor initiatief.

Waarden/attitude:
-    Verzot zijn op de luchtvaartsector
-    Enthousiast, positieve ingesteldheid
-    Fier, doelstellingen, visie en waarden (verwondering, openheid, contact, respect, avontuurlijk en duurzaam) van Joker verdedigen
-    Betrouwbaar
-    Leergierig
-    Flexibele instelling, bereid tot avond- en zaterdagwerk, kunnen omgaan met piekperiodes qua werkvolume, bereid zijn om bij problemen buiten de werkuren de nodige verantwoordelijkheid op te nemen
-    Teamspeler, denken vanuit een ‘wij’, zowel binnen Boundless als in relatie tot de Joker-reiskantoren en -afdelingen

Wij bieden:
-    Vast bediendencontract
-    Onmiddellijke indiensttreding
-    Een stimulerende, jonge werkomgeving in Antwerpen
-    Correct loon en extra-legale voordelen

Interesse?
Stuur je CV voor 22 maart 2018, via MyTravelJob.be, t.a.v. Dhr. Luc Callewaert, algemeen directeur Joker.