Choose language

Company Info

via Freshfield Recruitment

Freshfield Recruitment, gevestigd in Diegem, is een "boutique style" executive search company, ook wel een headhunter genoemd. We zijn een innovatieve provider van professionele recruitment, talent management en people development diensten. We richten onze focus op de volgende industrieën en sectoren: - Travel & Tourism, ...
read more

Industry Relations Manager Bij UNIGLOBE Travel - Mechelen


Job ID: 51120
Job Views: 611
Location: Antwerpen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Fixed: full-time
Posted: 02.12.2018

Job Description


Company description:
Met vestigingen in meer dan 60 landen is UNIGLOBE Travel de grootste onafhankelijke reisorganisatie ter wereld. Het mondiale franchisenetwerk bundelt ruim 30 jaar ervaring in zakelijke reizen en is goed voor een jaarlijkse omzet van € 4 miljard. Onze gezamenlijke inkoopkracht stelt ons in staat om wereldwijd de beste reismogelijkheden te bedingen tegen de scherpste tarieven.
In België bestaat UNIGLOBE Travel uit 15 zelfstandige agentschappen in Vlaanderen die een gemeenschappelijke omzet draaien van 150 miljoen €. 

Jobomschrijving:
Voor het hoofdkantoor van UNIGLOBE Belux in Mechelen is Freshfield Recruitment op zoek naar een gedreven Industry Relations Manager om de inkoop en commercial reporting te versterken.
 
- In deze functie ga je onderhandelingen voeren in samenwerking met de Regional President voor de inkoop van airlines, hotels, touroperating, rail, reisverzekeringen, car rental...
- Je zal geloofwaardig gaan communiceren met de externe leveranciers voor wie je het aanspreekpunt bent.
- Je bent steeds op zoek naar opportuniteiten op commercieel- en marketing vlak (promo’s, netfares, special deals...) en dit op basis van een geloofwaardige lange termijnsbasis en - visie.
- In samenspraakmet de Regional President stel je een sales policy op die oog heeft voor de preferred partners. Je vertaalt de supllier doelstellingen en targets naar actionable goals die door de kantoren kunnen opgevolgd worden.
- Om je resultaten te kunnen monitoren en meten stel je rapporteringen en dashboards op die je toelaten om de verkoop in het netwerk op te volgen en, indien nodig, bij te sturen.
- Je zal op regelmatige tijdstippen feedback sessies organiseren en leiden met de Travel Consultants en kantoren om duidelijk de supplier strategie te communiceren en op te volgen.
- De engagementen met de diverse suppliers moet naast de verkoopstimulatie ook gelinkt worden met de on - en offline marketing binnen de regio.
- Je zorgt er eveneens voor dat issues, betwistingen en problemen met suppliers op een correcte en professionele worden uitgeklaard.
 

Job Requirements


Profiel:
- Hogere opleiding of gelijkgesteld door ervaring
- Ervaring in de travel industry
- Goede negotiatieskills
- Kennis van de zakenreismarkt is een pluspunt
- Moet goed onderlegd zijn op het vlak van Excell en Acces om de maandelijkse omzet op te volgen en de interne rapportering naar de kantoren en naar de Raad van Bestuur te verzorgen
- De kandidaat moet het Frans en Engels voldoende onder de knie hebben om gesprekken, mailverkeer en negotiaties te kunnen voeren.
- De kandidaat heeft bij voorkeur kennis van GDS en IATA
- Goed oog voor administratieve opvolging van zowel suppliers als van de kantoren.
- Eventuele noties van boekhouden is een pluspunt
- Een gezonde interesse voor IT oplossingen & travel technology of de ambitie om zich hierin in te werken.
 
Aanbod:
- Mooi salarispakket aangepast aan profiel en ervaring.
- Leuke, uitdagende functie met de nodige autonomie 
- De mogelijkheid om je eigen stempel te drukken en een impact te maken.
- Deel uitmaken van een jonge, groeiende en succesvolle internationale organisatie, die lokaal sterk verankerd is.
 
Interesse?
Stuur je CV naar Jeroen van der Velde, Managing Director bij Freshfield Recruitment, op het volgende e-mail adres: jeroen.vandervelde@freshfield.be of bel Jeroen indien je vragen zou hebben over de inhoud van de functie op het nummer: 02/719.03.55. Enkel sollicitaties die beantwoorden aan het gestelde profiel zullen een antwoord krijgen. Discretie wordt steeds gegarandeerd.