Choose language

Company Info

Sandton Cocagne

Sandton Hotel & Résidence Domaine Cocagne Het Domaine ligt verscholen in de zonnige heuvels van Cagnes-sur-Mer aan de Côte d’Azur, op een steenworp van Cannes, Juan-les-Pins, Monaco en Cap d’Antibes. Een plek waar ingetogen luxe de boventoon voert, met diverse comfortabele verblijfsmogelijkheden, een zwembad met ...
read more

General Manager - Côte d'Azur


Job ID: 51031
Job Views: 970
Location: International
Sector: Hotels
Contract: Fixed: full-time
Posted: 11.15.2017

Job Description


Ben jij een ervaren general manager en ken jij het klappen van de zweep binnen de luxury hospitality? Wil jij bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een geweldig seizoenshotel? Ben jij in staat een goed en gemotiveerd team samenstellen en wil jij je vestigen aan de zonovergoten Côte d’Azur? 

Sandton Hotel & Residence Domaine Cocagne 
Deze prachtige locatie ligt verscholen in de zonnige heuvels van Cagnes-sur-Mer aan de Côte d’Azur, op een steenworp van Cannes, Juan-les-Pins, Monaco en Cap d’Antibes. Een plek waar ingetogen luxe de boventoon voert, met diverse comfortabele verblijfsmogelijkheden, een zwembad met fantastisch uitzicht en een uitstekende keuken.

IHMG 
International Hotel Management Group (IHMG) is de vanuit Nederland opererende moedermaatschappij van de merken Sandton Hotels en Pillows Hotels. Sandton Hotels bestaat sinds 2004 en heeft sindsdien met haar bijzondere designs en hoge service niveaus diverse (kwaliteit)onderscheidingen in de wacht gesleept. Met de vernieuwde Pillows Hotels brand lanceren wij onze luxueuze boutique hotel collectie. Wij zijn volop in beweging & ontwikkeling en hebben de doelstelling om in de komende jaren diverse huidige Sandton hotels te transformeren naar de Pillows brand. Tevens hebben wij de ambitie meerdere nieuwe Pillows hotels te realiseren in de grotere Europese steden. 

Jouw rol:
Als general manager ben jij hét gezicht van het hotel en draag jij zorg voor een ultieme gastbeleving. Als ervaren professional faciliteer jij jouw team zodat zij de gasten kunnen laten genieten van hun verblijf. Waar nodig train je het team om hen op het gewenste niveau te krijgen. Samen met chef zorg je voor een up-to-date kwalitatief hoog f&b concept. Samen met de rest van jouw management team zorg je ervoor dat de locatie onberispelijk wordt onderhouden.
Je bent commercieel gedreven en beheert en ontwikkelt een breed scala aan (lokale) netwerken waar je deze prachtige locatie alsmede de gehele organisatie promoot. Daarnaast draag je zorg voor een optimaal marketing & salesapparaat en revenu management. Vanzelfsprekend voer je samen met jouw management team een correcte en adequate administratie waarmee je in de juiste stuurinformatie kunt voorzien.

Je rapporteert aan de area manager Belgie & Frankrijk.

Job Requirements


Wie ben jij? 
Ben jij een ervaren general manager en ken jij het klappen van de zweep binnen de luxury hospitality? Wil jij bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een geweldig seizoenshotel? Ben jij in staat een goed en gemotiveerd team samenstellen en wil jij je vestigen aan de zonovergoten Côte d’Azur? 

Check jouw profiel:
- Je begrijpt en ademt luxury en verstaat de wensen van jouw gasten
- Ruime internationale ervaring als hotel manager binnen de huxury hospitality branche 
- De drive om een luxury hotelconcept neer te zetten, te promoten
- Ondernemende geest met een pragmatische aanpak
- Geweldige gast heer/vrouw die met zijn/haar team de verwachtingen van gasten overtreft
- Uiteraard snap je dat dit allemaal tot een gezonde commerciële groei gaat leiden
- Ervaring in het opstellen en analyseren van  (financiële) kern- en stuurgegevens 
- Professionele communicatieve vaardigheden in Engels, Frans en Nederlands
- Bekend zijn met de regio Cagnes-Sur-Mer, Nice en F&B ervaring hebben is een pluspunt

Wat bieden wij?
Wij bieden een geweldige ‘opportunity’ voor een ervaren professional, mogelijk met een partner, om als team deze prachtige locatie aan te gaan sturen. Wij bieden en marktconform salaris. Bijkomend bieden wij  u woongelegenheid aan op het Domaine, laptop, gsm, bedrijfswagen en tevens een maandelijkse vergoeding van de reiskosten.
Daarnaast bieden wij een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de IHMG portefeuille.

Solliciteren:
Solliciteer uw cv te sturen, via MyTravelJob.be naar Ilke Trappeniers. 
Wij streven er naar u zo spoedig mogelijk feedback te geven. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met Mevrouw Ilke Trappeniers, +32 9 235 40 70