Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Travel consultant - Aalst


Job ID: 50885
Job Views: 344
Location: Oost-Vlaanderen
Sector: Travel Agencies - TMC's
Contract: Temporary- Interim
Posted: 06.30.2017

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 
Help jij onze klanten hun "smile" te ontdekken ? 

Als travel consultant denk je vanuit de klant. Passend advies geven gaat veel verder dan een 'reisje boeken'. Je luistert naar de klant en denkt mee over wat zijn of haar vakantiewensen zijn. Je informeert de klant over de verblijfsmogelijkheden, bestemming, reisdocumenten, verzekeringen, autohuur, luchthavenvervoer en andere reisgerelateerde producten en diensten. Of het nu over een vliegvakantie, sneeuwvakantie, dichtbijvakantie of cruise gaat, jij bent dé bron van inspiratie voor jouw klant die op reis wil. Ook na de reis informeer je hoe de reis geweest is én kan je zelfs al meedenken aan een volgende vakantie.

Op deze manier willen we onze klanten dé unieke vakantiebelevenis bezorgen!

Functie:
  • Als travel consultant inspireer je onze klanten en zet je moeiteloos individuele klantwensen om in een passende vakantiereis.
  • Als travel consultant ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten en blink je uit in een optimale dienstverlening.
  • Als travel consultant sta je ook in voor de administratieve werkzaamheden binnen jouw functie.
  • Als travel consultant streef je klantgerichtheid, professionaliteit en vakkennis na.
  • Als travel consultant ga je te werk volgens de waarden van onze organisatie, met als doel de klantentevredenheid en –loyaliteit steeds te optimaliseren

Job Requirements


Profiel:
  • Je genoot een toeristische opleiding en/of hebt een sterke affiniteit met de reissector.
  • Je bent in het bezit van goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je beoogt telkens een optimaal commercieel resultaat.
  • Werken op een zaterdag schrikt jou niet af
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt kennis van het Frans
Aanbod:
Je komt terecht in een gezonde onderneming, die aan de top staat in haar sector. Een ervaren leidinggevende brengt je de knepen van het vak bij on-the-job. Opleidingen in groep, waar het geleerde in de praktijk wordt gebracht, maken ook deel uit van je vorming, die eigenlijk nooit stopt. Je kan werken met de modernste reservatiesystemen en bedrijfseigen programma’s die voortdurend worden bijgeschaafd. Je salarispakket wordt aangevuld met een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen en incentives. Extra kortingen voor het maken van reizen zijn de kers op de taart. We bieden je een voltijdse tewerkstelling onder een contract van bepaalde duur met een optie op vaste aanstelling.