Choose language

Company Info

Thomas Cook Belgium

Bij  Thomas Cook Belgium ben je elke dag in de weer om de dromen van onze klanten waar te maken. Je kiest voor een dynamische organisatie, we zijn continu in beweging en kijken ernaar uit samen te werken met nieuwe collega’s die zich vlot aanpassen aan onze snel-veranderende omgeving. We geloven sterk in “empowerment” ...
read more

Tweetalig E-redacteur - Gent


Job ID: 50880
Job Views: 496
Location: Oost-Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 07.07.2017

Job Description


Als ‘Polyvalent Medewerker’ ga je in eerste instantie aan de slag als ‘Tweetalig E-redacteur’, maar ben je ook bereid om op termijn en/of in piekperiodes ingeschakeld te worden op andere afdelingen.
 
Je bent (samen met je collega’s) verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de neckermann.be en thomascook.be sites (Nederlandstalige en Franstalige versie) en staat mee in voor de kwaliteitsbewaking van diverse e-com initiatieven.
Als eindredacteur ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de content van alle e-Commerce initiatieven.
Je bent mee verantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstellingen  en  voor de commerciële jaarplanning van de Neckermann site.
Je volgt de dagelijkse online verkoop op en je werkt samen met de coördinator online sales om de online verkoop te stimuleren.
Je bent zowel verantwoordelijk voor de opmaak van nieuwe landingspagina’s als voor het updaten van bestaande pagina’s.
Je werkt nauw samen met de SEO coördinator en houdt bij het schrijven van teksten rekening met SEO.
Je streeft ernaar de verhouding Franstalige / Nederlandstalige bezoekers / omzet op hetzelfde peil te houden als de surfende bevolking.
Je staat occasioneel in voor de vertaling van labels, slagzinnen en korte teksten. Voor langere teksten coördineer je de samenwerking met ons vertaalbureau en sta je in voor het nalezen en corrigeren van de ontvangen teksten.
Je bent verantwoordelijk voor de finale goedkeuring van alle content bij de oplevering van nieuwe e-projecten.
Je voert geregeld concurrentieanalyses uit.
Je voert dagelijks testen en testboekingen uit op de site.
Je coördineert en beantwoordt waar mogelijk online klantenfeedback.
 

Job Requirements


Profiel:
Je behaalde een Bachelor of Master,  bij voorkeur in talen of communicatie en/of blikt terug op een aantal jaren ervaring in een redactionele omgeving.
Je hebt ervaring met het schrijven van teksten voor een webshop. Ervaring met schrijven voor zoekmachines is een pluspunt.
Je bent perfect 2-talig (NL/FRA);
Je werkt graag met strakke deadlines en schakelt snel waar nodig, je hebt een echte ‘can do’ mentaliteit.
Je hebt oog voor detail, je geeft niet op tot het eindresultaat correct is.
Je bent een dynamisch, positief ingesteld persoon en werkt vlot samen met collega’s van diverse afdelingen (marketing, touroperating, …)
Je hebt een passie voor internet en affiniteit met de toeristische sector.
Ervaring met web content management systemen (vb Sitecore) is een pluspunt, geen must.
 
Ons aanbod:
een boeiende uitdaging binnen onze innovatieve en dynamische organisatie
een contract van onbepaalde duur als ‘Polyvalent Medewerker’, waarbij je in de toekomst ook op andere afdelingen ingeschakeld kan worden.
een marktconform salarispakket aangevuld met interessante extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, dertiende maand, woon-werkverkeer)
20 vakantiedagen, aangevuld met 6 Happy Days
attractieve vakantiekortingen
interessante opleidingsmogelijkheden
flexibele werktijden en mogelijkheid tot occasioneel thuiswerk

Interesse?
Klik op de volgende link: https://career2.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=TCLIVE&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=en_GB&career_job_req_id=22141&selected_lang=nl_NL&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=vVqAKV5yAgW%2bsAHAb86GToZ48mU%3d