Choose language

Company Info

TUI Belgium

Bij TUI staat de klant meer dan ooit centraal. We streven naar een passend vakantieaanbod als antwoord op individuele vakantiewensen. Niet enkel onze naam is veranderd, maar ook onze TUI shops worden in een gloednieuw jasje gestoken. Een "look & feel" die onze klanten nog meer doet verlangen naar vakantie en waar ze via digitale ...
read more

Medewerker TUI Colleague Holiday Store - Oostende


Job ID: 50869
Job Views: 893
Location: West Vlaanderen
Sector: Tour Operators
Contract: Fixed: full-time
Posted: 06.19.2017

Job Description


Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Functie:
In deze gevarieerde functie werk je op de TUI Colleague Holiday Store en bezorg je alle collega’s hun mooiste tijd van het jaar.
 • Jouw hoofdtaak bestaat uit het reserveren/administratief verwerken van de reizen voor TUI collega’s (alle brands) en reizen in het kader van waardebonnen.
 • Je maakt offertes op, geeft toelichting over prijzen, controleert beschikbaarheden, zorgt voor een correcte boeking in ons reserveringssysteem en stelt indien nodig alternatieven voor.
 • Je zorgt voor een perfecte afhandeling van elk dossier, van reservering tot facturatie, en dit in alle confidentialiteit.
 • Je volgt alle dossiers proactief op bij hoteliers en andere leveranciers.
 • Binnen jouw functie pas je ook de waarden toe van onze organisatie: “Trusted, Unique & Inspiring”. Trusted: je neemt je verantwoordelijkheid op, communiceert transparant en op een herkenbare manier voor de klant. Unique: je werkt mee aan onze authenticiteit, levert      persoonlijke service en doet je best om uit te blinken in jouw dienstverlening. Inspiring: je werkt met de smile, je streeft naar continue verbetering, je staat open om klanten en collega’s te inspireren.

Job Requirements


Profiel:
 • Je behaalde minimum van een opleiding hoger secundair onderwijs of je kan terugblikken op ervaring in een commerciële of  administratieve functie;
 • Je bent klantgericht, vriendelijk en contactvaardig. Je hebt feeling voor een optimale dienstverlening.
 • Je hebt een zeer goede mondelinge kennis van het Frans, Nederlands en Engels;
 • Veelvuldige telefonische contacten en een gezonde dosis stress schrikken jou niet af;
 • Je stelt je flexibel op ten aanzien van het gevarieerde uurrooster;
 • Productkennis van onze Brands (vliegvakanties, autovakanties, citytrips, wereldreizen …) is zeker een pluspunt.
Aanbod:
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een categorie B,  in een bedrijf dat marktleider is in zijn sector. Je krijgt een intensief opleidingsprogramma waarin zowel technische, commerciële als productgerichte opleidingen aan bod zullen komen. Je hebt een teamleader die er steeds is om jou ondersteuning te bieden wanneer nodig. Na het afronden van dit opleidingstraject ben je klaargestoomd om in je functie te starten.