Choose language

Company Profile

Company Info

Connections
Vilvoorde, Belgium


 

Company Description:

Connections is gespecialiseerd in de voordeligste luchtvaarttickets wereldwijd en in reizen voor wie op een vrije, avontuurlijke manier de wereld wil ontdekken en daarbij zoveel mogelijk nieuwe ervaringen wenst op te doen.
Connections heeft meer dan 30 jaar ervaring in de reisindustrie en beschikt over een netwerk van meer dan 31 travel shops waaronder eentje op Brussels Airport, een Customer Service Center, een B2B unit, een groups & incentives afdeling en een e-commerce unit.
Connections biedt bovendien eigen reisbrochures aan: de Verenigde Staten en Canada, maar ook Azië en Zuid Amerika zijn niet meer weg te denken uit het gamma. Originele reisformules vormen de rode draad. Voor New York is Connections de onbetwiste marktleider!
Connections heeft een dynamische crew met reiservaring en een gedegen opleiding om u als klant optimaal bij te staan in het tot stand komen van uw volgende reisproject.
Connections laat zich niet door grenzen beperken: geleid door Belgen van beide taalgroepen en met een multicultureel team. Hierdoor kan er ingespeeld worden op typische Belgische noden en nieuwe tendensen. Connections is bovendien ook milieubewust en sociaal geëngageerd. Wij ondersteunen bv. Aqua Afrika, maar ook Compenco2, een organisatie die de Co2 uitstoot tracht aan banden te leggen.
Kortom, Connections is verre van een multinational, maar een open, Belgische organisatie, waar je als reiziger steeds terecht kan voor reisadvies, de beste prijzen en originele ideeën.
Connections is lid van het Garantiefonds reizen en beschikt over een IATA licentie.

 


Jobs by Connections
Results: 2 jobs
Number of jobs per page:
Title Location Posted Down
Travel Companion - Antwerpen 03.02.2020
Connections is op zoek naar een Travel Companion voor onze travelstore te Antwerpen. Jobinhoud: Bij Connections...

Assistant Shop Manager - Brussels 02.11.2020
  Hou je van reizen en heb je een passie voor verkoop? Twijfel niet! GO! EXPLORE.   Bij...